بازرس انجمن چشمی پزشکی ایران گفت: برخی چشم‌پزشکان متخلف به دلیل بالا بودن تعداد مراجعه‌کنندگان‌شان پول‌های کلانی دریافت و بیمارستان و کلینیک راه‌اندازی می‌کنند در حالی که امکان پیگیری وضعیت بیمارانشان پس از جراحی را نیز ندارند.

ارتباط آستیگماتیسم یا عمل لیزیک

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر پرویز الیاسی بازرس انجمن چشمی پزشکی ایران با بیان اینکه پای تبلیغات برخی اعمال جراحی چشم‌پزشکی به فضای مجازی باز شده است، اظهار کرد: برخی پزشکان عمل لیزیک را با قیمت بسیار پایین‌تر از تعرفه مصوب انجام می‌دهند که این موضوع باعث می‌شود مردم برای انجام لیزیک به این پزشکان مراجعه کنند.

وی افزود: این موضوع باعث شده فاصله بسیار زیادی بین مراجعه‌کنندگان ۲۰ تا ۳۰ چشم پزشک با حدود ۳۰۰۰ چشم‌پزشک دیگر ایجاد شود و انحصار در دست آن‌ها باشد.

ویزیت و جراحی ۵۰ تا ۶۰ بیمار در یک روز!

بازرس انجمن چشمی پزشکی ایران متذکر شد: این چشم‌پزشکان روزانه حدود ۵۰ تا ۶۰ بیمار را نیز ویزیت و جراحی می‌کنند! این موضوع باعث می‌شود این چشم‌پزشکان فرصتی برای ویزیت صحیح بیمار و دریافت شرح حال از او نداشته باشند و بیماران را دچار مشکل کنند.

این افراد نباید عمل لیزیک انجام دهند

وی با ارائه مثالی ادامه داد: برخی بیماران ممکن است دچار مشکل قوز قرنیه باشند که عمل جراحی لیزیک برای آن‌ها نباید انجام شود؛ همچنین برخی بیماران ممکن است نیاز به این جراحی نداشته باشند و با استفاده از عینک، بینایی‌شان بهبود یابد اما تبلیغ این جراحی باعث سوق دادن آن‌ها به انجام لیزیک می‌شود.

دکتر الیاسی تصریح کرد: برخی بیماران بعضی از داروها را برای پوست یا مغز و اعصاب مصرف می‌کنند که در صورت استفاده از آن‌ها نباید جراحی لیزیک برای بیمار انجام شود اما برخی از همین چشم‌پزشکان متخلف برای سودجویی، این کار را انجام می‌دهند.

ایجاد تقاضا برای عمل لیزیک با تبلیغات/ لیزیک عمل زیبایی است

این مسئول با اشاره به افزایش «تقاضای القایی» برای انجام عمل جراحی لیزیک در اثر تبلیغات اغواکننده یادآور شد: تبلیغ اقدامات درمانی در فضای مجازی ممنوع است اما این چشم‌پزشکان در صفحات مجازی جشنواره تخفیف برای انجام لیزیک برگزار و بیماران را ترغیب به انجام این عمل می‌کنند!

وی ادامه داد: این در حالی است که این عمل اولا جراحی زیبایی محسوب می‌‎شود و دوما ممکن است خارج از اندیکاسیون (توصیه) برای برخی بیماران انجام شود اما این چشم‌پزشکان میلیاردها تومان پول به جیب می‌زنند.

راه‌اندازی کلینیک و بیمارستان با پول‌های کلان عمل لیزیک

بازرس انجمن چشمی پزشکی ایران خاطرنشان کرد: در حالی که بسیاری از چشم‌پزشکان جوان به دلیل رعایت تعرفه‌های مصوب، بیمار زیادی ندارند و حتی پول لازم برای خرید منزل ندارند، این چشم‌پزشکان متخلف به دلیل بالا بودن تعداد مراجعه کنندگان‌شان، پول‌های کلانی دریافت و بیمارستان و کلینیک راه‌اندازی می‌کنند.

وی با بیان اینکه این چشم‌پزشکان به دلیل حجم بالای مراجعات، امکان پیگیری وضعیت بیماران‌شان پس از اعمال جراحی را نیز ندارند، گفت: چشم‌پزشکان متخلف، بیمارانی را که از شهرستان برای انجام لیزیک به تهران مراجعه می‌کنند برای پیگیری‌های بعد از عمل به پزشکان شهرستان ارجاع می‌دهند که این موضوع باعث افزایش حجم کار چشم پزشکان شهرستان‌ها نیز می‌شود.

کد خبر 810586
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha