مسئولان برگزاری این جایزه، نحوه بررسی آثار این دوره را که در خصوص ساختمانهای مسکونی برگزار شده است، به این ترتیب تشریح کردند: ساختمانهایی که تحت عنوان کاربری مسکونی دستهبندی میشوند، طیف وسیعی از خانههای کوچک ییلاقی تکخانواری تا مجتمعها یا شهرکهای مسکونی را دربرمیگیرند.
شورای مشاوران عالی جایزه معمار برای ارتقای کیفیت و افزایش دقت در امر داوری تصمیم گرفت آثار شرکت کننده در سه گروه مقیاسی متمایز (آثار کوچک، متوسط و بزرگ) بررسی و داوری شوند و در هر گروه برندگان اول تا سوم اعلام شوند.
به این ترتیب در مراسم اهدای جوایز معمار 85 که با حضور تعداد گسترده از معماران و هنرمندان کشور در سالن اجتماعات کتابخانه ملی ایران برگزار شد، برندگان به این شرح معرفی شدند:
در گروه تکواحدی و کوچک:
رتبه اول: ویلای شماره 3 کار گروه معماری زاویه، مهدی مرزیاری و مریم علوی در شهرک مانلی در شهرستان رویان- مازندران.
رتبه دوم: ویلای شماره 2، کار پویا خزائلی در شهرک دریاچه در نزدیکی نور- مازندران.
رتبه سوم: خانه پورسیدی، کار شروین حسینی در کرمان.
همچنین در گروه مجتمعهای آپارتمانی، رتبه اول به مجتمع آپارتمانی دولت، کار علیرضا شرافتی و پانتهآ اسلامی در تهران، رتبه دوم به مجتمع آپارتمانی گنج دانش، کار امین مهدیزاده در تهران و رتبه سوم به مجتمع آپارتمانی پروانه، کار دفتر معماری حریرچی و همکاران در تهران اختصاص یافت.
در گروه مجتمعهای بزرگ نیز مجتمعهای بزرگ اردیبهشت، کار رامین مدنی و همکاران در اصفهان به عنوان کار برگزیده معرفی شد و از طرح شماره 48، بازسازی آپارتمان در برج پاسارگاد، کار دفتر طراحی دایره در تهران به همراه طرح شماره 21، مجتمع بزرگ آوا آهنگ در تهران کار هانی قدسی و تورج مشیرزاده تقدیر ویژه شد.
در مجموع یکصد و پنجاه میلیون ریال به نفرات اول تا سوم و به طرحهای برگزیده و منتخب هیأت داوران لوح تقدیر اهدا شد.هیأت داوری این دوره از جایزه معمار را نگار حکیم، فیروز فیروز، فرامرز شریفی، بهرام شکوهیان و حسن شیخ زینالدین تشکیل دادهاند.
جایزه معمار که از سال 1380به منظور حمایت از حرکتهای پیشرو، تعالیبخش و سرمشقساز در معماری کشور و مستندسازی تحولات معماری معاصر توسط موسسه معمار نشر و با حمایت شرکتهای تولید صنایع ساختمانی راهاندازی شده است، تاکنون به موضوعاتی همچون ساختمانهای مسکونی ساخته شده پس از انقلاب، ساختمانهای عمومی پس از انقلاب، ساختمانهای مسکونی و ساختمانهای عمومی پرداخته است.