همشهری آنلاین: ولی اگر اهل میوه خشک هستید، شما میتوانید کیک را با بافت میوه خشک درست کرده و به صورت عصرانه با چای بخورید. البته این کیکها برای میانوعده بچهها در مدرسه هم فوقالعاده است. به این صورت بچهها، هم میوه میخورند هم کیک. البته اگر فرصت داریدبرای شب یلدا هم یک کیک خوشمزه و عالی است.
مواد لازم
۳۵۰ گرم آرد
۲ ق چ بیکینگ پودر
۲ عدد تخممرغ
نمک کمی
۲ /۱ پیمانه پودر قند یا شکر
۳ /۲ پیمانه شیر
۴ ق س روغن مایع
۱ پیمانه چیپس میوههای گرمسیری
کپسول کاغذی کیکهای کوچک به تعداد لازم
۱. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
۲. قالب کیکتان را انتخاب کنید. ما در اینجا قالب مینیلوف (یا قالب کیکهای کوچک مستطیلی) را انتخاب کردهایم. حالا در هر محفظه، کپسول مخصوص (کاغذ دور کیک) را قرار دهید.
۳. آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر قند را در کاسهای با هم مخلوط کرده و یک بار الک کنید.
۴. تخممرغها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید. بعد از یکدست شدن، شیر و روغن را هم به تخممرغها افزوده و هم بزنید. در اینجا تکههای میوه را افزوده و با مواد مخلوط کنید.
۵. حالا کمکم مخلوط آردی را به کاسه حاوی مواد مایع افزوده و به آرامی هم بزنید.
این کار را آنقدر ادامه دهید تا همه مخلوط آردی به کاسه دیگر منتقل شود و مواد خوب با هم ترکیب شوند.
۶. مخلوط آماده شده (مایه کیک) را در قالبها بریزید. البته دقت کنید که فقط یکسوم از قالب باید با مایه کیک پر شود تا جا برای پف کردن کیک داشته باشید.
۷. وقتی همه مایه کیک را در قالبها ریختید، قالب را در طبقه وسط فر روی پنجره بگذارید و به مدت ۲۵ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد و پف کند. بعد از درآوردن قالب از فر، کمی صبر کنید تا کیکها قدری خنک شوند، بعد با کمک کاغذ آنها را از قالب جدا کنید.
فوتوفن
الک کردن مخلوط آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر قند، باعث میشود که کیک بهتر پف کند.
از کجا بخریم؟
چیپس میوههای گرمسیری شامل تکههای نیمه خشک شیرینشده میوههایی مثل هلو، آناناس، پاپایا، انبه و... است که هم به صورت کیلویی و هم در بستهبندیهای کارخانهای در فروشگاههای خشکبار فروشی به فروش میرسند.
یهجور دیگه
به جای چیپس میوه، از کشمش و گردوی خرد شده هم میتوان استفاده کرد.
نظر شما