همشهری آنلاین: فرانسویها سوپ معروف و خوشمزهای دارند که ماده اصلی آن پیاز و ترهفرنگی است. این سوپ، مناسب فصول سرد سال است و آن را به صورت پرسی هم سرو میکنند.
مواد لازم برای ۴ نفر
۲ قس مارگارین یا کره
۸ عدد پیاز متوسط
۱ عدد ترهفرنگی متوسط
۴ حبه سیر
۲ /۱ قچ پودر فلفل قرمز
۴ پیمانه آب جوش
۲ عدد قرص عصاره گوشت
۸ تکه نان سبوسدار تست شده
به مقدار لازم پنیر پارمسان یا گودا
پودر آویشن به مقدار لازم
۱. ابتدا پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید. ترهفرنگی را هم شسته و خرد کنید. حبههای سیر را هم بعد از پوست کندن با رنده ریز رنده کنید. مارگارین یا کره را در قابلمهای بریزید و روی شعله متوسط اجاق قرار دهید تا آب شود، سپس پیازهای خلالی شده و ترهفرنگی را در کره آب شده بریزید و تفت دهید تا بافت آنها نرم شود.
۲. سیر را به پیاز اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه در ظرف را بگذارید و صبر کنید. در این مدت چند بار مواد را هم بزنید.
۳. قرص عصاره گوشت را در آب جوش حل کرده و همراه با آویشن در سوپ بریزید و بگذارید جا بیفتد.
۴. فرانسویها این سوپ را به صورت تک نفره سرو میکنند. پس به تعداد نفرات، کاسه سرامیکی لعابدار آماده کنید و ابتدا کف هر کاسه یک یا دو عدد نان تست بگذارید و روی آن سوپ بریزید. سپس روی سطح سوپ را هم مقداری پنیر پارمسان یا پنیر گودا بریزید.
۵. کاسههای سوپ را در سینی فر بچینید و ۳ تا ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا پنیر روی سوپ آب شود.
فوت و فن
اگر آب گوشت یا مرغ دارید، نیازی به استفاده از قرص عصاره نیست فقط باید نمک مورد نیاز سوپ را بیفزایید چرا که به خاطر شور بودن قرصهای عصاره، نمک معمولا حذف میشود.
یهجور دیگه
به جای قرص عصاره گوشت از قرص عصاره مرغ هم میتوانید استفاده کنید.
نظر شما