کدبانوهای محترم، بعد از اینکه کالباس درست کردن را در خانه یاد گرفتید حالا زمان آموزش سوسیس خانگی است تا به درجه سرآشپزی برسید.

سوسیس

همشهری آنلاین: البته حالا کار برای شما راحت‌تر است وقتی توانستید از پس کالباس درست کردن بر بیایید پس سوسیس درست کردن هم برایتان کاری ندارد. از این به بعد با خیال راحت می‌توانید برای خانواده‌تان ساندویچ درست کنید. ساندویچی سالم و البته تولید آشپزخانه خودتان بدون نیاز به سوپر مارکت محل.

مواد لازم

۱ کیلوگرم گوشت سردست گوساله
۵۰۰ گرم گوشت قلوه‌گاه گوسفند
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۲ ق‌س شیر خشک کم‌چربی
۱ ق‌س آرد نشاسته
۱ ق‌س آرد سوخاری
فلفل قرمز تازه، نمک، آویشن و جوزهندی به میزان لازم
۱ پیمانه آب

۱. گوشت سردست و قلوه‌گاه را دو بار چرخ کنید و بعد با هم مخلوط کنید و تا جایی که دستتان قدرت دارد خوب ورز بدهید. گوشت ما برای سوسیس باید یک‌دست و نرم باشد. اصلا نباید به شکل گلوله گلوله دربیاید باید آنقدر ورز بدهید تا خوب نرم شود وگرنه اولین قدم را اشتباه برداشته‌اید.

۲. حالا پیاز و حبه‌های سیر را هم چرخ کنید و به گوشتتان اضافه کنید و باز هم ورز بدهید تا سیر و پیاز به خوبی با گوشت مخلوط شود و دیگر اثری از آنها باقی نماند؛ یعنی کاملا به خورد گوشت بروند.

۳. یک عدد تخم مرغ را هم به مخلوط گوشتتان اضافه کنید و باز هم ورز بدهید. آرد و نشاسته و شیر خشک را هم اضافه کنید و خوب ورز بدهید.

۴. در این مرحله، ادویه‌ها را اضافه کنید و باز هم ورز بدهید؛ هرچه گوشتتان ورز بیشتری ببیند کیفیت سوسیس‌تان بهتر می‌شود. اگر دیگر حوصله ورز دادن ندارید موادتان را داخل مخلوط کن بریزید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.

۵. حالا بهتر است موادتان را داخل فریزر بگذارید تا خوب خودش را بگیرد و آماده سوسیس شدن بشود. بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مواد را از فریزر دربیاورید. حواستان باشد یخ نزند که خراب می‌شود.

۶. برای اینکه سوسیس‌تان شکل بگیرد، تکه‌ای از گوشت را بردارید و به شکل لوله‌ای دربیاورید و بعد درون فویل آلومینیومی بگذارید و سر و ته‌اش را مثل آب نبات بپیچانید تا خوب بسته شود.

۷. حالا نوبت بخارپز کردن سوسیس‌هاست. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه باید بگذارید تا سوسیس‌ها خوب بپزند. اگر قطر سوسیس‌تان زیاد است بگذارید بین ۳۵ تا ۴۵ دقیق بپزد.

۸. بعد از اینکه سوسیس‌ها بخارپز شدند آنها را یک ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا قشنگ شبیه سوسیس واقعی بشوند.

این سوسیس‌ها را فقط سه روز می‌توانید در یخچال نگه‌دارید و به مدت یک ماه هم می‌توانید در فریزر نگهداری کنید.

اگر شیر خشک دوست ندارید می‌توانید از کافی‌میت استفاده کنید. (کافی‌میت همان پودر شیری است که با نسکافه مخلوط می‌کنید و شیر نسکافه می‌خورید)

اندازه ادویه و میزان تندی سوسیس دست خودتان است هر قدر که دوست دارید می‌توانید اندازه‌هایش را زیاد و کم کنید.

کد خبر 820619
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۶
    0 0
    گوشت داشتیم قرمه سبزی درست میکردیم نه سوسیس که کیلو آلمانی آن پنجاه هزار تومنه