زندگی با احساس تنهایی می‌تواند بسیار سخت باشد و یافتن ارتباطات واقعی را دشوار کند.

سبک زندگی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از hack spirit، برخی از مردانی که تنهایی را تجربه می‌کنند، نمی خواهند بپذیرند که احساس انزوا یا سرخوردگی می‌کنند، بنابراین با گذاشتن نقاب حالِ خوب یا انجام رفتارهای مخاطره آمیز و افراطی سعی می‌کنند بیشتر با خود و اطرافیانشان ارتباط برقرار کنند.

دو نشانه اصلی وجود دارد که یک مرد زمانی که احساس تنهایی می کند، از خود بروز می‌دهد؛ یا با کناره گیری و پنهان شدن از دنیا و از خود، یا خود را بی پروا به بیرون پرتاب می کند و زندگی جسارتی برای انجام بدترین کارهایش به او می دهد.

در این مطلب ویژگی‌های مردی را که واقعاً در زندگی احساس تنهایی می کند اما نمی خواهد دیگران در مورد آن بدانند، بخوانید.

۱- خود را پنهان می‌کند
این مردان از همه چیز کناره گیری می کنند زیرا واقعاً در زندگی احساس تنهایی می کنند. حتی اگر افرادی باشند که او را دوست دارند و دوستان یا حتی یک شریک عاطفی، احساس نمی‌کنند که واقعا دیده و شنیده می‌شود یا برای آنها ارزشمند هستند. بنابراین پنهان می شوند و به طور فزاینده ای از تعاملات اجتماعی کنار می روند.

این کار معمولاً باعث می‌شود حتی بیشتر احساس تنهایی کنند. این یک چرخه معیوب است.

۲- مدام کار می‌کند
مردانی که احساس تنهایی می‌کنند، اما نمی‌خواهند در مورد آن صحبت کنند، اغلب ۲۴ ساعته سر کار می‌روند. آنها امیدوارند که با استفاده از کار خود بتوانند بر احساس تنهایی و ندانستن اینکه به کجا می روند غلبه کنند.

آنها خود را در کار یا فعالیت های دیگر غوطه ور می کنند تا از رویارویی با احساس تنهایی خود اجتناب کنند. متأسفانه این نیز منجر به احساس انزوای بیشتری می‌شود، به‌ویژه اگر یک شغل نسبتاً خودگردان یا انفرادی باشد.

طبق یافته‌های یک مطالعه، ‌اعتیاد به کار با رضایت شغلی کمتر، وضعیت نامناسب خانوادگی و زندگی و همچنین سلامت جسمی و روانی بدتر مرتبط است.

۳- در دنیای دیجیتال غرق می‌شود
افراد تنها که نمی‌خواهند در مورد آن صحبت کنند، زمان زیادی را صرف فناوری، مانند بازی یا رسانه‌های اجتماعی می‌کنند تا از احساس تنهایی خود منحرف شوند. دنیای دیجیتال می‌تواند مکانی برای دوستی‌ها و اشتراک‌گذاری باشد، اما می‌تواند برای کسانی که احساس ارتباط چندانی با زندگی ندارند، به‌عنوان نوعی مسکن عمل کند.

این بخشی از این است که چرا اعتیاد به دیجیتال می‌تواند هم نشانه و هم دلیل دیگری برای انزوای اجتماعی باشد.

۴- روابط کوتاه یا بدون صمیمیتی دارد
مردانی که در زندگی احساس تنهایی می کنند، اغلب در روابط عاشقانه خود دچار کشمکش های شدید می شوند. آنها اغلب از ایجاد روابط نزدیک اجتناب و از صمیمیت دوری می کنند تا از آسیب دیدن خود جلوگیری کنند.

آنها آنقدر به ناامیدی و دلشکستگی عادت کرده‌اند که نمی‌خواهند فرصتی دوباره داشته باشند. بنابراین دنبال لذت کوتاه مدت می‌روند. آنها به چیزی امیدوار نیستند، و از بودن با کسی و فهمیدن اینکه واقعاً به او علاقه ندارند می ترسند.

۵- مستعد عصبانیت است
مردانی که احساس تنهایی می کنند، اما نمی خواهند در مورد آن صحبت کنند، گاهی اوقات تبدیل به افراد جسور و عصبی می شوند. آنها ممکن است رفتارهای پرخطری مانند سوء مصرف مواد و رانندگی بی احتیاط داشته باشند و یا قمار را راهی برای کنار آمدن با احساسات خود بدانند.

آنها همچنین اغلب تحریک پذیری بیشتری از خود نشان می دهند یا فوران خشم مکرر دارند.

۶- رفتارهای اعتیادآور دارد
مردانی که احساس تنهایی می‌کنند، اما نمی‌خواهند در مورد آن صحبت کنند، اغلب به دنبال رفتارهای اعتیادآور هستند تا از درد فرار کنند. آنها به دنبال اثرات دوپامین هستند تا سعی کنند آن احساس ترسناک و غم انگیز اولیه ناخواسته یا تنهایی را که اغلب ریشه در ترومای اولیه دوران کودکی دارد، جبران کنند.

ریشه‌ها یا دلایل احساس تنهایی، از جمله داشتن یک زندگی بسیار منزوی، هر چه که باشد، بسیاری از افرادی که به دنبال اعتیاد می‌روند، این کار را به این دلیل ساده انجام می‌دهند که به شدت احساس تنهایی می‌کنند.

کد خبر 835204
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha