به گزارش همشهری آنلاین ، کریستوفر رِی در سخنرانی خود در دانشگاه واندربیلت گفت: گروه هک چینی که با نام «ولت تیفون» شناخته میشود، با موفقیت به شرکتهای آمریکایی متعددی در بخشهای مخابرات، انرژی، آب و سایر بخشهای حیاتی، نفوذ کردهاند و ۲۳ اپراتور خط لوله هدف این نفوذ قرار گرفته اند.
مدیر افبیآی در «نشست واندربیلت ۲۰۲۴» در مورد درگیریهای مدرن و تهدیدات نوظهور گفت: چین در حال توسعه توانایی ایجاد ویرانی فیزیکی در زیرساختهای حیاتی ما در زمان مورد نظر خود است. برنامه این است که ضربات اندک به زیرساختهای غیرنظامی وارد کند تا هراس ایجاد کند. وی اظهار کرد: تعیین نیت این پیش موضع گیری سایبری که با هدف گسترده تر چین برای بازدارندگی آمریکا از دفاع از تایوان همسو بود، دشوار بود.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین اوایل هفته جاری، گفت: «ولت تیفون» در واقع به دولت چین ارتباطی ندارد، اما بخشی از یک گروه باج افزار تبهکار است.
سفارت چین در واشنگتن در بیانیه ای با اشاره به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه، اعلام کرد برخی در آمریکا، از ردیابی منشا حملات سایبری به عنوان ابزاری برای ضربه زدن و تهمت زدن به چین استفاده میکنند و ادعا میکنند که آمریکا، قربانی است در حالی که برعکس است و مسائل امنیت سایبری را سیاسی میکنند.
بر اساس گزارش رویترز، مدیر افبیآی گفت: هکرهای چینی یک سری بوت نت (شبکه ای از رایانه ها و سرورهای شخصی آلوده در سراسر جهان) را برای پنهان کردن فعالیتهای مخرب سایبری خود اداره کردهاند. بخش خصوصی، شرکتهای فناوری و امنیت سایبری آمریکایی از جمله گزارشهای محققان امنیتی مایکروسافت و گوگل، پیش از این، «ولت تیفون» را به چین نسبت دادهاند.
نظر شما