اگر برنج مدت زیادی در دمای اتاق بماند، باکتری در عرض دو ساعت وارد می شود. در ادامه به سوال رایج « برنج پخته چند روز در یخچال می ماند » پاسخ داده‌ شده است.

cooking rice - برنج - آشپزی - پختن پلو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، برنج از جمله مواد غذایی است که باید بیشتر به آن دقت کنید. اگر برنج مدت زمان زیادی داخل دمای اتاق بماند، باکتری در عرض دو ساعت وارد می شود. پس بهتر است آن را داخل ظرف در بسته بریزید تا بتواند ۳ یا ۴ روز داخل یخچال دوام بیاورد.

نکته: برای پیشگیری از مسمومیت با برنج، باید پرنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج درجه سانتی‌گراد منتقل شود.

کد خبر 847713

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    1 0
    شما یک بخشی را در سایت خبری همشهری خود قرار دهید به عنوان پرسشگری ، و هرکس هر سوالی دارد آنجا بپرسد ، و شما از میان پرسش ها به بهترین سوال پاسخ دهید به شکل متن خبری . ضمن اینکه می شود از هوش مصنوعی برای فهرست کردن مطالب سوال شده استفاده کرد .