“شامی کباب” یک غذای خوش‌خوراک و بسیار ترد می باشد که در کمتر از یک ساعت می توان آن را آماده و برای یک وعده غذایی صرف نمود.

شامی کباب - غذا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، شامی کباب یک غذای خوش‌خوراک و بسیار ترد است که در کمتر از یک ساعت می توان آن را آماده و برای یک وعده غذایی صرف کرد.

مواد لازم برای تهیه شامی کباب

برای درست کردن شامی کباب به مواد زیر نیاز داریم.

پیاز: ۲ عدد
گوشت: ۵۰۰ گرم
لپه پخته: ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار کافی
آب: به مقدار کافی
تخم مرغ :۵ عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
زعفران ساییده: به مقدار کافی

طرز تهیه شامی با گوشت چرخ کرده | علت وا رفتن شامی ؛ ترفندی که شامی را پوک و نرم می‌کند

طرز تهیه شامی کباب

آموزش مرحله به مرحله درست کردن شامی کباب

پیازها را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و به همراه گوشت، مقداری زردچوبه و آب به مدت ۳ ساعت می‌پزیم تا گوشت کاملا پخته شود.

بعد از اینکه گوشت ها پخت ،آب آن را جدا می‌کنم و به همراه لپه پخته شده در چرخ گوشت، چرخ می‌کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم می‌زنیم تا سفیده و زرده تخم مرغ باهم مخلوط شوند.

سپس بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم. مقداری زعفران ساییده را به همراه کمی نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. تخم مرغ هم زده را با گوشت و لپه چرخ شده مخلوط می‌کنیم و حسابی ورز می‌دهیم تا کاملا مخلوط شوند.

یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم و مقداری روغن داخلش میریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا روغن داغ شود.

سپس به اندازه دلخواه از مایه شامی برمی‌داریم و به صورت کوفته قلقلی در دستمان به آن شکل می‌دهیم و در پایان مانند کوکو سیب زمینی تختش می‌کنیم و وسطش را با انگشت یک سوراخ ایجاد می‌کنیم و داخل روغن سرخش می‌کنیم.

وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را برمی‌گردانیم و سرخ می‌کنیم و به همین ترتیب تمام مایه شامی را سرخ می‌کنیم. در پایان هم با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو می کنیم.

طرز تهیه شامی با گوشت چرخ کرده | علت وا رفتن شامی ؛ ترفندی که شامی را پوک و نرم می‌کند

نکات طلایی برای طبخ بهتر شامی

۱- یکی از دلایل وا رفتن شامی کمبود مقدار تخم مرغ آن است. وقتی شامی هنگام سرخ شدن تیکه تیکه می‌شوند، باید به آن تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ بیشتری اضافه کنید.

۲- مواد شامی را بعد از آنکه خوب ورز دادید به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در داخل یخچال استراحت دهید تا وا نرود.

۳- اگر مواد شامی آبکی باشد باید به آن نون خشکه و یا آرد سوخاری بزنید و یا یک پیاز را با رنده درشت رنده کنید و به مواد شامی اضافه کنید.

۴- مقدار گوشت زیاد در شامی نسبت به دیگر مواد آن باعث سفت شدن شامی می شود.

۵- پیاز باعث خوشمزه‌تر شدن شامی می شود برای همین بهتر است با رنده درشت رنده شود. تا هم شامی وا نرود و هم باعث پوک و نرم شدن آن شود.

۶- استفاده از گوشت چرخ کرده باعث خشک نشدن شامی می‌شود.

۷- اگر در شامی از گوشت چرخ کرده گوساله استفاده کردید، کره را حتما آب کنید و به گوشت اضافه کنید تا از خشک شدن شامی جلوگیری کنند.

۸- در مواد شامی می‌توان از گوشت چرخ کرده مرغ به جای گوشت گوسفند استفاده کرد که در این صورت به گوشت مرغ نیز باید کره آب شده اضافه کنید.

۹- تابه مخصوص درست کردن شامی باید کوچک باشد و روغن درون آن کف نکند و درصورت کف کردن باید روغن را تعویض کنید.

۱۰- روغن مورد نیاز برای شامی باید به اندازه ای باشد که روی شامی های درون تابه را به خوبی بپوشاند.

۱۱- حتما آب پیاز رنده شده در شامی را کامل بگیرید و در آن از آرد نخود استفاده کنید.

۱۲- برای پف کردن شامی ها حتما تخم مرغ آنها را به مدت طولانی هم بزنید.

۱۳- برای پف کردن شامی ها به هیچ وجه از جوش شیرین داخل مخلوط شامی استفاده نکنید چون باعث تلخی و بوی نامطبوع در شامی می شود.

۱۴- در صورت تمایل می‌توانید لپه پخته شده را له کنید و بعد در مخلوط شامی بریزید.

کد خبر 853900

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha