این ماجرای تأسفبار سندی بر فساد دستگاه قضایی این کشور و رسوایی سازمان ملل است.
به گزارش ایسنا محمود احمدینژاد در آغاز نشست عصر هیئت دولت این ماجرای تأسفبار را چنگ و دندان نشان دادن به اقلیتها توصیف کرد و افزود: در این مساله قاضی، هیأت منصفه و دولت آلمان باید پاسخگو باشند.
رئیسجمهور نقض حقوق شهروندی در آلمان را مورد نکوهش قرار داد و تأکید کرد: رفتاری که این کشور و غالب کشورهای غربی در قبال این ماجرا میکنند مانند رفتارشان در قبال کشتار مردم بیگناه در غزه است که مینشستند و به کشتار مردم فلسطین مینگریستند و در پایان مردم فلسطین را هم محکوم میکردند.
احمدینژاد با اشاره به حمله مسلحانه به همسر مروه الشربینی که در حال دفاع از همسر خود بود افزود: در حالی که دفاع از حریم شخصی و همسر در همه قواعد بینالمللی حقی قطعی به شمار میرود آنها با همسر این فرد چنان برخورد میکنند و با وقاحت میگویند چرا میخواهی از همسر خود دفاع کنی؟!
وی عکسالعمل متناقض غرب و بهویژه کشورهای اروپای در دفاع از حقوق بشر را در عرصههای مختلف تأسفبار توصیف و تصریح کرد: وقتی عدهای در تهران با حرکتی مشکوک و هماهنگ شده به خیابانها میآیند و اموال عمومی را آتش میزنند مدعیان حقوق بشر پیدا میشوند، اما وقتی یک زن بیگناه در دادگاه آلمان وحشیانه قطعه قطعه میشود از کسی صدا در نمیآید؟!
رئیسجمهور به ادعای کشورهای غربی درباره قدرت دستگاههای امنیتیشان اشاره و تاکید کرد: برخلاف این ادعا میبینیم فرد به داخل صحن دادگاه میآید و نه با یک ضربه چاقو بلکه با 18 ضربه این زن بیگناه را آن هم جلوی چشم قاضی و هیأت منصفه و پلیس قطعه قطعه میکند؛ آیا این معنایی جز هماهنگ بودن چنین برنامهای دارد؟
احمدینژاد با بیان این که چنین جنایتی حتماً و قطعاً هماهنگ شده است، گفت: در قبال این قضیه عکسالعملی از دولت آلمان ندیدیم، از آقای اوباما هم چیزی مشاهده نکردیم، از معاونش و سران اروپا و آقای دبیر کل سازمان ملل متحد نیز چیزی ندیدیم؛ اما آنها بدانند این ماجرا به حسابشان نوشته شده است و ملتها رهایشان نمیکنند.
رئیس جمهوری اسلامی ایران خواستار محکومیت آلمان در شورای امنیت شد و افزود: ما می خواهیم شورای امنیت آنها را محکوم و تحریم کند، چطور وقتی در یک کشور مخالف آنها اتفاقی یک هزارم این ماجرا میافتد قطعنامه میدهند و فریاد میزنند اما در کشور خودشان حقوق ابتدایی مردم را هم نادیده میگیرند.
وی با بیان این که مروه الشربینی به عنوان شاکی و مظلوم به دادگاه آلمانی مراجعه کرده بود و طبق قواعد بینالمللی باید به شکایت او رسیدگی دقیق میشد، افزود: اما دیدیم که مسأله در این جا معکوس است و به حق مظلوم رسیدگی نمیشود؛ البته باورمان این است که این به اندیشه مادی نظامات برخی کشورهای اروپایی برمیگردد که در خود برتربینی گرفتارند.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه اندیشه انسانی از منظر این نظامات به دو دسته تقسیم شده، گفت: یک دسته خودشان هستند در طبقه بالاتر، با حقوقی ویژه و دسته دوم هم باقی مانده مردم هستند که از نگاه آنها بردهاند.
وی افزود: امروز دولت آلمان مثل بردهداران عمل میکند و در قبال این جنایت، لبخند میزند و اظهار تأسف هم نمیکند!
احمدینژاد با تأکید بر این که ملتها از این مسأله به راحتی نخواهند گذشت، تصریح کرد: ما هستیم و ملتها نیز هستند و این مسأله را پیگیری میکنند تا این حقوق احیا شود و آنها نیز بدانند این ماجراها موج بیداری و خداخواهی ملتها را خاموش نخواهد ساخت.
رئیسجمهور همچنین با اشاره به رفتار دولت فرانسه در برخورد با زنان محجبه گفت: در فرانسه گشت گذاشتهاند تا روسری را از سر زنها بکشند؛ همان کاری که ولیده بیغیرت آنها 75 سال پیش در تهران خواست انجام دهد، اما شکست خورد.
احمدینژاد با اشاره به این که مروه الشربینی به عنوان یک دانشجوی دکتری مهمان آلمان بوده است، گفت: اینهایی که به مهمان خارجی احترام نمیگذارند، ببینید چه بلایی سر خود شهروندان آلمانی میآورند، بالاخره هر دستگاه حکومتی در برابر مهمان خارجی خودش را حفظ میکند و رفتار محترمانهتری دارد.
رئیسجمهور با بیان این که باید مهمتر از این مسأله، به وضع شهروندان آلمانی هم فکر کنیم، گفت: این مسأله باز هم نشان داد دولتهای آلمان 60 سال پی در پی است که مردم خودشان را تحقیر میکنند و در راستای منافع صهیونیستها گام برمیدارند.
رئیسجمهور در پایان خواستار محاکمه پلیس و قاضی دادگاه آلمانی و رسیدگی حقوقی سریع به این ماجرای تأسفبار شد.
بر اساس این گزارش، هیئت دولت در این جلسه رسیدگی به بندهای دیگری از برنامه پنجم توسعه و عدالت در حوزه علم و فناوری را ادامه داد.