راز خوشمزگی جوجه کباب در سسی است که برای مزه دار کردن جوجه کباب از آن استفاده میکنیم دستور تهیه خوشمزه ترین سس جوجه کباب را در این مطب برایتان آماده کرده ایم.

جوجه کباب

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، چاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعت ها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در ادامه نوعی چاشنی مخصوص برای خوشمزه شدن جوجه کباب را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا با یکبار امتحانش، پایه ثابت چاشنی های شما می‌شود.

مواد لازم مقدار
سیر ۱۰ حبه
روغن نباتی ۵ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق سرخالی
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند

۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سسی که جوجه کباب را صد برابر خوشمزه‌تر می‌کند

طرز تهیه سس جوجه مخصوص و چاشنی ویژه

برای تهیه این چاشنی جوجه کباب مجلسی کافیست تمام مواد اولیه را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد به خورد هم بروند و سپس از ان به عنوان سس جوجه کباب یا چاشنی هر نوع غذایی استفاده کنید. میتوانید این چاشنی خوشمزه را داخل یخچال نگهداری کرده و در مواقع لازم از آن استفاده کنید.

کد خبر 856603

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • حسین IR ۲۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۳
    8 1
    ۱۰ حبه سیر؟؟؟؟؟؟ چ خبره آخه؟؟؟؟؟ پیاز پس چی؟؟؟ اصلی ترین مواد جوجه پیازه
  • حسین IR ۱۱:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
    12 0
    پیاز که یادتون رفته،وقتی می‌نویسید روغن نباتی ۵ تا قاشق چه خبره !!!وقتی مشخص نکردی برای چند تکه مرغ
  • زهرا IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
    6 4
    خیلی خوب بود
  • حسین IR ۲۱:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
    2 1
    سلام این روشی که میگم درست کنید خیلی عالی میشه هر یک کیلو مرغ برای ۴ الی ۵ نفر کافیه سینه مرغ رو با زعفران و خامه و کمی سس خردل طمع دار میکنیم سپس پیاز هارو رنده میکنیم آب پیاز هارو به گوشت های مرغ اضافه میکنیم به همین سادگی توصیه میکنم یک بار هم ک شده امتهان کنید
  • علی بیرنگ IR ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
    7 0
    مدتها ست جوجه مزه دار میکنم سیر برای بعضی ها طعم خوبی نیست مقدار روغن هم زیاد هست چون تا حدودی چربی داره ..رنگ و زعفران هم که نگفتید جوجه بدرنگ میشه ..