به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسکانیوز، حلوا دسر قدیمی و سنتی ایرانی است. یکی از این نوع حلواها، حلوای هویج ارومیه ای است. این حلوا به عنوان سوغات شهر ارومیه است که بافت متفاوتی با حلواهای دیگر دارد. این حلوا را میتوان به عنوان عصرانه در کنار چای می توان سرو کرد. وجود هویج و گردو و شیره انگور در این حلوا، حلوایی مقوی و مفید بوجود می آورد.
مواد لازم برای تهیه حلوای هویج ارومیه
هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
شیره انگور ۱۰۰ گرم
گردو ۳۰ عدد
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
دستور پخت حلوای هویج ارومیه
مرحله اول: برای تهیه حلوای هویج ارومیه ای ابتدا هویج ها را شسته و پوست روی آن را نازک می کنیم. سپس در یک قابلمه بزرگ، هویج ها را با رنده درشت رنده می کنیم. در ادامه شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم: حالا هویج رنده شده و شکر را به خوبی مخلوط می کنیم و حدود یک ساعت می گذاریم تا هویج آب بیندازد. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجاره می دهیم هویج ها آب بیندازد و آب اضافی آن کامل تبخیر شود.
مرحله سوم: در این مرحله شیره انگور را به قابلمه اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا شیره هم سفت شود و به طور کامل به خورد هویج ها برود. پس از اینکه شیره به خوبی غلیظ شد و حلوا جمع شد، پودر هل را اضافه می کنیم.
سپس گردو های خرد شده را داخل حلوا می ریزیم و هم می زنیم. وقتی خوب هم خورد و تفت داده شد، گلاب را اضافه می کنیم. وقتی بوی گلاب خارج شد، شعله را خاموش کرده و می گذاریم تا خنک شود. حلوا را در ظرف مناسب سرو می کنیم.
نظر شما