مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
۰ نفر

این روزها که بازار تهیه و توزیع انواع نذری در مراسم عزاداری داغ است، بد نیست بدانید برخی نذری‌ها منتسب به شهرهای مختلف کشورمان هستند مانند آش گندم یزدی که به آش امام حسینی یا آش امام حسین شهرت دارد.

آش گندم یزدی

همشهری: این آش که در پخت آن از گندم، گوشت و دنبه گوسفند استفاده می‌شود، طعم و مزه بی‌نظیری دارد.

مواد لازم:

نخود: ۴ کیلوگرم

لوبیا چیتی: ‌۴ کیلوگرم

گندم پوست‌کنده: ۶ کیلوگرم

سبزی آش خردشده: ۱۵ کیلوگرم

پیاز: ۶۰ عدد

نمک، فلفل سیاه، نعنا خشک و کشک: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۲ ساعت

مدت زمان پخت: ۴ ساعت

طرز تهیه:

۱. نخود و لوبیا را به‌مدت ۶ ساعت در ظرف‌های‌ جداگانه بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود. در این مدت چندبار آب آنها را عوض کنید. گندم را بشویید و در آبکش بریزید.

۲. نخود و لوبیا را آبکشی کرده و به همراه گندم در قابلمه بریزید و روی آنها آب بریزید، در حدی که کاملا با آب پوشانده شوند، در قابلمه را بگذارید و بعد از جوش‌آمدن روی حرارت متوسط تنظیم کنید.

۳. بعد از اینکه حبوبات نرم و دندان‌گیر شدند، سبزی‌ آش خرد شده همراه نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید و بعد از جوش آمدن آب، شعله را کم کنید.

۴. در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خلال‌شده را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

۵. نعنا خشک را ۱۵دقیقه در آب خیسانده، آبکش کرده و جداگانه تفت دهید و همراه پیاز داغ برای تزئین‌ آش استفاده کنید.

نکته: اگر بعد از اضافه‌کردن سبزی، در قابلمه را روی آن قرار دهید، ‌آش گندم در نهایت تیره خواهد شد.

کد خبر 865822
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار روز هفتم

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha