مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۷
۰ نفر

یکی از انواع آش‌های لذیذ و مناسب برای نذری در ماه محرم و ایام سوگواری، آش شله قلمکار است. البته پختن این آش آنهم به مقدار زیاد فوت و فن دارد و کار هرکسی نیست.

آش شله قلمکار

همشهری: اگر تصمیم گرفته‌اید این روزها این آش نذری را بپزید و نگرانید آش خوش طعم و جا افتاده‌ای از کار درنیاید، تا ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت بدون استخوان: ۶ کیلوگرم

پیاز: ۳۰ عدد

سیر: ۲۰ حبه

برنج: ۲ ونیم کیلوگرم

نخود: ۲ کیلوگرم

عدس: ۲ کیلوگرم

گندم: ۲ کیلوگرم

لوبیا چیتی: ۲ کیلوگرم

سبزی آش: ۱۰ کیلوگرم

کشک، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۲ ساعت

مدت زمان پخت: ۶ ساعت

طرز تهیه:

۱. گندم و نخود و لوبیا چیتی را جداگانه خیسانده و نفخ‌شان را کاملا بگیرید و بگذارید نیم‌پز شوند.

۲. برنج و عدس را شسته، آبکش کنید و جداگانه بپزید، سپس پیازها را پوست گرفته خلالی خرد کرده و تفت دهید تا سبک شوند.

۳. گوشت را خرد کرده و با پیاز و سیر روی شعله قرار داده تا کاملا بپزند و ریش‌ریش کنید.

۴. سبزی خردشده را به قابلمه برنج و عدس اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس حبوبات نیم‌پز شده به همراه گوشت را به قابلمه اضافه کنید.

۵. زردچوبه، فلفل سیاه و نمک و پیاز را که از قبل تفت داده‌اید داخل ‌آش بریزید و اجازه دهید آش کاملا جا بیفتد.

نکته: برای مزه‌دارکردن بیشتر به‌ آش شله قلمکار نذری، می‌توانید به جای آب قلم از آب استفاده کنید. همچنین اگر می‌خواهید آش حسابی کش‌دار شده و شبیه حلیم شود، زیر شعله را کم کنید تا آش به آرامی پخته شود و جا بیفتد.

کد خبر 867463
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha