یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۵
۰ نفر

پاستیل خانگی از آن دست تنقلاتی است که بسیاری از مادرها دوست دارند در خانه تهیه کنند تا مجبور نشوند برای فرزند خود پاستیل کارخانه‌ای بخرند.

پاستيل

همشهری- مهدیه تقوی راد: پاستیل‌های کارخانه‌ای دارای میزان شکر بالا، مواد نگهدارنده و رنگ خوراکی است که مصرف آن می‌تواند موجب چاقی و خرابی دندان کودکان شود. اما با کمی حوصله و خلاقیت می توانید پاستیل های جذابی برای فرزندانتان در خانه تهیه کنید.

پاستیل ژله‌ای

مدت زمان آماده سازی:۴ ساعت

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

پودر ژله در طعم دلخواه: ‌۲۵ گرم

آب: ۷۰ میلی‌لیتر آب

شکر: ۱۱۰ گرم

آب داغ:‌۸۰ میلی‌لیتر

آب لیمو یا آب میوه گرفته شده از میوه های تابستانی:‌۵ تا ۱۰ میلی‌لیتر

روش تهیه

۱ - پودر ژله را با آب مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف و یک دست شود.

۲- شکر و آب داغ یا آب‌میوه را در یک قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا به نقطه جوش برسد. در عین حال به‌خوبی هم بزنید تا شکر حل شود. سپس حرارت را کم کنید. اجازه دهید شربت با حرارت ملایم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.

۳- پودر ژله نرم‌شده را به ظرف شربت اضافه کنید. خوب هم بزنید تا پودر ژله در شربت حل شود. قبل از خاموش‌کردن حرارت، مخلوط را ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بجوشانید.

۴- مخلوط شربت و پودر ژله را داخل قالب بریزید و اجازه دهید خنک شود. سپس حداقل ۴ ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا کاملا خنک و سفت شوند.

۵.یک چاقوی تیز را داخل آب داغ قرار دهید و سپس اطراف قالب بچرخانید تا پاستیل ها از قالب جدا شوند.

نکته:

- اگر برای اولین بار است پاستیل درست می‌کنید نگران غلظت شربت نباشید. هرچه شربت غلیظ‌تر باشد، پاستیل‌ها سفت‌تر می‌شوند.

پاستیل پوست پرتقال

مدت زمان آماده سازی: ۴ ساعت

تعداد:۶ نفر

مواد لازم

پرتقال: ۳ عدد

شکر: ۲ پیمانه

آب :یک پیمانه

میخک یا چوب دارچین: یک تکه

شکلات تخته ای: ۲۰۰ گرم

پودر ژله: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱.پوست پرتقال را جدا و خلالی کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز سفیدی های چسبیده به پوست پرتقال را جدا کنید.

۲. پوست پرتقال ها را داخل آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد. بعد آب آن را خالی کنید این کار را ۳ بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.

۳. پوست پرتقال ها را با دو پیمانه شکر و یک پیمانه آب تازه و میخک یا چوب دارچین بجوشانید. با آب جوش آمدن مواد شعله را کم و در قابلمه را بردارید تا پوست پرتقال ها تیره نشود. حالا پودر ژله را با کمی آب مخلوط کنید و به آب جوش اضافه کنید.

۴.. بعد از ۲۰ دقیقه پوست پرتقال ها را از شربت خارج کنید و آنها را روی یک سینی که کاغذ روغنی رویش کشیده اید، بچینید تا کمی خشک شود.

۵.شکلات را به روش بن ماری آب کنید. سپس پوست پرتقال های پاستیلی شده را تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو کنید. در دیس بچینید و بگذارید در یخچال خنک شوند.

نکته:

-می توانید به جای استفاده از شکلات، پوست پرتقال را در شکر بغلتانید و پاستیل پرتقال شکری تهیه کنید.

کد خبر 871314
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha