به گزارش همشهری آنلاین، از آنجایی که چشم بادامیها هر چیزی که در کشورهای دیگر میبینند را میسازند، ته دیگ را هم احتمالا با وام گرفتن از ته دیگهای جذاب ما، در کشورشان بهعنوان یک غذا میپزند و حتی در رستورانهایشان عرضه میکنند؛ البته به سبک و سیاق خودشان. چینیها برنج را با آبی که در آن پخته شده، داخل ظرف مستطیلی میریزند و داخل فر میگذارند تا تبدیل به ته دیگ شود. بعد از آن کلی ادویه شامل سس سویا و فلفل به آن اضافه میکنند و در آخر هم سیب زمینیهای رشته شده را روی آن میریزند و بعد هم آن را تکه تکه کرده و بهعنوان غذا میل میکنند.
اگر فکر میکنید فقط ما ایرانیها هستیم که ته دیگ داریم و دلمان ضعف میرود برای ته دیگ سیب زمینی یا برنجی و نونی و سند اختراع این خوراکی خوشمزه شش دانگ به نام خودمان خورده، باید بگوییم سخت در اشتباهید.
کد خبر 871814
نظر شما