یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۲
۰ نفر

آب‌دوغ خیار از آن دست غذاهای اصیل ایرانی است که تابستان‌ها حسابی طرفدار پیدا می‌کند و خیلی ها برای نجات از شر گرما به این غذا پناه می برند.

آب دوغ خیار

به گزارش همشهری آنلاین، حالا دستور تهیه این غذای محبوب در بخش آشپزی نیویورک‌تایمز آمده و بازتاب زیادی هم داشته است. نیویورک‌تایمز نوشته: «این سوپ سرد کلاسیک ایرانی زیبا و ساده، برای روزهای گرم تابستانی، از آن غذاهایی است که وقتی آن را می‌خورید، انگار با صندلی نشسته‌اید توی یخچال! دوغ به مایعی گفته می‌شود که طی یک فرایند از ماست به‌ دست می‌آید، اما این غذا اغلب با مخلوط ماست و آب تهیه می‌شود. در اینجا، دوغ خامه‌ای و تند با ماست ساده و چیزهای مختلف دیگر مخلوط می‌شود. سپس مجموعه‌ای از مواد خنک کننده، ترد، شیرین و خوش طعم به این دوغ اضافه می‌شود، همراه با گیاهان و ادویه‌ها برای یک وعده غذایی با طراوت و رضایت‌بخش.»

بیشتر بخوانید:

کد خبر 873088

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۰۶:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
    19 15
    چرت نگید
  • IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
    8 0
    حالا اگه مگ دونالد بود آب از لب و لچه ات آویزون بود به به چه چه میکردی
  • IR ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
    7 0
    فقط قرمه سبزی و قیمه
  • IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
    12 0
    دلم خواست
  • IR ۱۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
    3 0
    اگر بخواهید این غذای تابستانی را همراه گردو و کشمش تهیه کنید از چلوکباب گرانتر میشود
  • IR ۲۰:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
    9 0
    فقط خورشت بادمجان و میرزا قاسمی
  • مسعود IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
    0 0
    غذای محبوب ناصر الدین شاه