سالاد الویه یک سالاد فوری و خوشمزه که می توانید آن را به عنوان تغذیه فرزندانتان برای مدرسه و همچنین به عنوان فینگرفود در مهمانی ها استفاده کنید.

Olivier salad - سالاد الویه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، اصالت سالاد الویه روسی است اما این سالاد به دلیل راحتی طرز تهیه و قابلیت استفاده از آن برای مهمانی ها به عنوان غذاهای کوچک (فینگرفود) بسیار در میان مردم به خصوص ایرانی ها پرطرفدار می باشد. این غذای سرد و حاضر در تمام جهان شناخته شده است. طرز تهیه سالاد الویه را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سالاد الویه

برای تهیه الویه باید مواد زیر را مهیا نموده و سپس شروع به مرحله به مرحله تهیه الویه کنید :

سیب زمینی ۸۰۰ گرم
تخم مرغ آب‌پز ۴ عدد
خیارشور ۳۰۰ گرم
نخود سبز نصف قوطی کنسرو
آب لیمو ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
هویج و گوجه فرنگی جهت تزئین

طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و دلچسب

مرحله اول : برای تهیه سالاد الویه مرغ ابتدا باید سینه مرغ را به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب بپزید ، برای این کار نیاز نیست که پیاز را بسیار ریز خرد کنید. بهتر است به مرغ مقدار بیشتری نمک اضافه کنید تا به اصطلاح خوش نمک تر شود و مزه بهتری بگیرد.

مرحله دوم : در ادامه ۸۰۰ گرم سیب زمینی را در قابلمه ای متناسب با حجم مواد بگذارید تا با آب و نمک بپزد. علت افزودن نمک ایمنی می باشد که سیب زمینی ها هنگام پخت ترک نخورند.

مرحله سوم : تخم مرغ ها را نیز در ظرف دیگری بگذارید تا بپزند.

مرحله چهارم : پس از اینکه از پخت سیب زمینی ، تخم مرغ ، مرغ اطمینان حاصل کردید مواد را با کمک رنده ، در ظرف های جداگانه رنده کنید.

مرحله پنجم : حال به سراغ آماده کردن سس سالاد الویه بروید. بدین منظور در ظرف مناسبی (مایونز ، روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه) را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا یک سس رقیق و خوشمزه به دست آورید.

مرحله ششم : سس را با سیب زمین رنده شده ترکیب کنید.

مرحله هفتم : در ادامه خیارشور ها را شسته به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله هشتم : سیب زمینی ها مخلوط شده با سس را در ظرفی که می خواهید سالاد الویه تهیه کنید بریزید سپس به آن (مرغ رنده شده، تخم مرغ رنده شده ، خیارشور و نخود فرنگی) را اضافه کنید.

مرحله نهم : تمامی مواد گفته شده را دستکش پلاستیکی دست کنید و وزر دهید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله دهم : سالاد الویه آمادست فقط باید دقت کنید که نمک موجود در آن زیاد نشود چون در پخت هر کدام از این مواد از نمک استفاده شد.برای تزیین سالاد هم میتوانید مقداری از سس را روی سالاد بکشید تا سطح آن صاف و صیقلی شود و بعد با گوجه فرنگی یا انواع سبزیجات و هویج آن را تزیین کنید.

طرز تهیه سالاد الویه با مرغ برای ۵ نفر ؛ مرحله به مرحله | فوت و فن خوشمزه شدن سالاد الویه خانگی

نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد الویه

مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطر تر شدن سالاد میشود.
وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک و نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید ۸ ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینی ها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزه تر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.(به نسبت سیب زمینی ها آب مرغ اضافه کنید)
برای اینکه مواد راحت تر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کم‌کم در مواد بریزید.
هویج را با مقداری عسل و شکر بخارپز کنید تا خوشمزه تر شود.
آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیر تر میکند.
به‌جای سس میتوانید از روغن زیتون بیشتری استفاده کنید
برای اینکه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد. در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
استفاده از کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد.
بسیاری از افراد سس را با ماست و مقداری سس قرمز ترکیب می کنند این کار طعم لذیذتری به سس می دهد.
شما می توانید از فلفل قرمز نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.

کد خبر 873719

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • شعله نریمان US ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
    0 1
    اصلا از الویه رنده شده خوشم نمیاد حتی اگر بسیار خوشمزه بشه 🫤باید نگینی همش خرد شود 👌
  • سونیا IR ۱۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
    5 0
    عالییییی
  • آشپز باشی IR ۱۵:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
    2 2
    بجای آبلیمو کمی سرکه سفید استفاده شود چون آبلیمو تلخ میشه از آب مرع استفاده نشه چون لیز میشه وبوی مرع میگیره وزود باید مصرف بشه گوجه نمیخواد عسل نمیخواد
  • سبحان IR ۰۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۶
    3 0
    به نظرم عکس سالاد با سالاد گفته شده فرق داره