مشکل وا رفتن فلافل چند علت ساده دارد که اگر اقدام به رفع این نکات حتما فلافل شما متلاشی نخواهد شد.

ساندویچ فلافل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، برای متلاشی نشدن مواد فلافل بهتر است که مواد را پس از مخلوط کردن به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

هنگام سرخ شدن، روغن نباید روی فلافل ها را بگیرد تا مانع از وا رفتن فلافل ها شود.

با قاشق مدام روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.

اگر فلافل ها هنگام فرم دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن اضافه کنید.

هنگام چرخ کردن نخود ها حتما به خوبی این کار را انجام دهید که از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار در وا نرفتن فلافل ها می باشد.

موقع سرخ کردن فلافل ها اول حرارت زیر شعله را کمه کم کنید و فلافل ها را ابتدا در ظرف حاوی روغن پر کنید و در ظرف را برای چند دقیقه بگذارید تا فلافل ها مغز پخت شوند و مزه خام نخود حس نشود. سپس بعد از چند دقیقه در ظرف را بردارید.

چیکار کنیم فلافل وا نرود؟ | چند توصیه ساده برای وا نرفتن فلافل و خوشمزه شدن آن

به هیچ وجه منتظر نمانید تا یک طرف فلافل سرخ شود و بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید. بلکه مدام باید فلافل را با قاشق برگردانید.

برای درست کردن فلافل از نخودهای پخته شده یا کنسروی استفاده نکنید زیرا آب زیادی را به خود جذب کردند و باعث می شوند فلافل هنگام پخت از هم بپاشد.

برای جلوگیری از وا رفتن فلافل میتوانید، به مواد آن یک عدد تخم مرغ اضافه کنید. ولی در نظر داشته باشید که با وجود تخم مرغ مزه اصلی فلافل کمی تغییر خواهد کرد. البته به جای تخم مرغ میتوانید، مقداری آردسوخاری یا سیب زمینی خام با مواد اولیه چرخ کنید.

کد خبر 877686

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هموطن IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۸
    2 0
    دقیقاً مشخصه که هیچ اطلاعی از فلافل ندارید لطفاً آموزش اشتباه ندهید
  • علیرضا IR ۰۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۹
    4 0
    بدترین پیشنهادهایی که میشد بگی،۱۰ ساله فلافلی دارم،هیچکدوم از راهکارهات درست نبود،فلافلی من در غرب تهران معروفه ،اگر بخوام توضیح بدم که یه فلافل ترد و خوشمزه و بدون اینکه وا بره توضیح بدم خیلی طولانی میشه،فقط ۲ نکته رو میگم،در صورت وا رفتن به هیچ عنوان نه از تخم مرغ و نه از سیب زمینی استفاده نکنید فقط کافیه مقداری آرد نخودچی بهش اضافه کنید،که در طعم فلافلل هیچ تاثیری نداره،دوم در مورد روغن،روعن باید در حدی داغ باشه که وقتی فلافل رو داخل روغن می اندازید پائین نره و سریعا در روغن شناور بشه ،