پختن یک ظرف برنج کرکی یکی از چالش های بزرگ بسیاری از آشپزهاست که از برنج شفته شکایت می کنند. در این مطلب ترفندی برای عالی شدن برنج هنگام پخت بیان شده است.

شستن برنج - غذا پختن - پلو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، برنج یکی از رایج ترین دانه هایی است که در بخش بزرگی از جمعیت جهان خورده می شود، با این حال، پختن یک ظرف برنج کرکی، یکی از چالش های بزرگ بسیاری از آشپزها است که از برنج شفته شکایت می کنند.

برنج را به طور کامل زیر آب سرد قرار دهید تا هر عامل آسیاب و نشاسته مازاد شسته شود.

مطمئن شوید که قابلمه در مناسبی دارد و به محض این که آب شروع به جوشیدن می کند، حرارت را به آرامی کاهش داده و در را آن را باز بگذارید برنج سفید را ۲۰ دقیقه و برنج قهوه ای را ۳۰ دقیقه بپزید.

وقتی زمان پخت بالا می‌رود، حرارت را خاموش کرده و به برنج اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دیگر بخار کند؛ این دوره استراحت بخار را به دام انداخته و پخت را تمام کند.

کد خبر 884486

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha