سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
۰ نفر

حتما لازم نیست اسنک را با گوشت و مرغ یا سوسیس و کالباس تهیه کنیم. اسنک صیفی جات، از جمله غذاهای فوری، ارزان و غنی از ویتامین است که برای افرادی که به هر دلیلی گوشت را از رژیم غذایی‌شان حذف کرده‌اند، بسیار مناسب است.

اسنک

همشهری: در ادامه برای علاقه مندان به صیفی جات، طرز تهیه اسنک بادمجان و کدو را آموزش داده‌ایم.

اسنک بادمجان

مواد لازم:

بادمجان: ۲عدد

نان تست: ۴عدد

پنیر پیتزا: به میزان لازم

پنیر سفید: ۱۰۰گرم

کره: مقداری

نمک و فلفل: به میزان لازم

آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

پخت: ۱۰ دقیقه

روش تهیه:

۱. بادمجان‌ها را شسته و به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس کمی نمک روی بادمجان‌ها بریزید و یک‌ربع صبرکنید تا آبش کشیده شود.

۲. در تابه کمی روغن یا کره بریزید و بادمجان‌ها را تفت دهید.

۳. پنیر سفید، پنیر پیتزا، نمک و فلفل را به بادمجان‌ها اضافه کنید.

۴. مقداری از مواد مخلوط‌شده را روی نان تست بریزید و یک نان تست دیگر روی مواد بگذارید و داخل ساندویچ‌ساز قرار دهید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید از جعفری خردشده برای بهتر شدن طعم غذا استفاده کنید.

اسنک کدو

مواد لازم

تخم‌مرغ: ۲عدد

کدو: ۴عدد

آرد سوخاری: یک پیمانه

آرد سفید: نصف پیمانه

سس مایونز: یک‌سوم پیمانه

آبلیمو: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

زمان آماده‌سازی‌: ۱۰دقیقه

زمان پخت: ۱۵دقیقه

طرز تهیه:

۱. کدوها را حلقه‌ای خرد کنید و سپس در آرد سفید و تخم‌مرغ بغلتانید.

۲. در ادامه کدوها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در روغنی که از قبل داغ شده است سرخ کنید.

۳. سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را داخل ظرف هم‌بزنید.

۳. اسنک‌های کدو را داخل ظرف مناسب سرو کنید و همراه با سس آماده‌شده میل کنید.

نکته: این نوع اسنک برای دانش‌آموزانی که به غذاهای سوخاری علاقه‌مند هستند، مناسب خواهد بود.

کد خبر 886428
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha