هویج یکی از مواد غذایی محبوب برای تهیه انواع کیک، شیرینی و دسر است که بافت لطیف و رنگ جذابی به محصول نهایی می‌دهد. حلوای هویج هم یکی از دسرهای خوش‌طعم است که می‌توانید به راحتی در خانه بپزید.

حلوای هویج

همشهری آنلاین: حلوای هویج در کنار یک فنجان چای داغ، انتخاب خوبی به عنوان یک عصرانه پاییزی محسوب می‌شود.

نام: حلوای هویج

آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

پخت:۱۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۴ نفر

مواد لازم:

هویج: ۵ عدد

آرد سفید: یک لیوان

روغن مایع: نصف لیوان

شکر: نصف لیوان

گلاب‌: ۲ قاشق غذاخوری

پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱. هویج‌ها را پوست بگیرید و همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا هویج‌ها به‌طور کامل بپزند و آب موجود در قابلمه تبخیر شود. بعد هویج‌های پخته شده را پوره کنید و بگذارید تا سرد شود.

۲. آرد را در تابه‌ای مناسب الک کنید و روی حرارت تفت دهید. این کار را تا گرفته شدن بو و مزه خامی آرد ادامه دهید.

۳. روغن مایع را به آرد اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید تا کاملا یک‌دست شوند. پس از مخلوط شدن آرد و روغن، گلاب را به همراه شکر و پوره هویج به تابه اضافه کنید.

۴. در ادامه مواد حلوا را به‌صورت مداوم چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد با هم کاملا ترکیب و یک‌دست شوند. تفت ‌دادن مواد را باید به اندازه‌ای ادامه دهید که حلوا از دیواره‌های تابه جدا و وسط آن جمع شود.

۵. وقتی حلوا وسط تابه جمع شد، می‌توانید آن را در قیف یک‌بار مصرف بریزید و با ماسوره دلخواه داخل قالب‌های کاپ‌کیک قیف بزنید یا به‌صورت یک‌جا در ظرف مناسب بریزید و به سلیقه خود تزیین کنید.

نکته: مراقب باشید آرد زیاد تفت داده نشود چون تغییر رنگ زیاد آن باعث بدرنگ و تلخ شدن حلوای‌تان می‌شود.

طرز تهیه حلوای هویج، حلوایی با رنگ و طعم متفاوت

کد خبر 891361
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha