این جلسه در حالی هفته گذشته برگزار شد که با حکم پژمان پشمچیزاده شهرداران نواحی هفته گذشته جابهجا شدند.
همین باعث شد تا دبیران شورایاری در ابتدای جلسه ضمن اظهارنظر در خصوص تغییرات مدیریتی که در برخی از نواحی و معاونتها رخ داده از مهمترین اولویتها و نیازهای محلهشان بگویند و اینکه چطور میتوان این نیازها را برطرف کرد.
مشکلی به نام کارتنخوابها مهندس عادلی، دبیر شورایاری محله خواجه نصیرـ حقوقی ضمن قدردانی از زحمات مهندس کاویانپور شهردار ناحیه 2 و خوشآمدگویی به مهندس کمالی به عنوان شهردار جدید ناحیه اظهار امیدواری کرد که در این دوره جدید مدیریتی هم تعامل خوبی همچون گذشته بین شورایاران محله خواجهنصیرـ حقوقی با شهردار ناحیه شکل بگیرد و با شکلگیری یک ارتباط دوطرفه هر 2 نهاد بتوانند برای رفع نیازها و مشکلات مردم و محله گام بردارند.
عادلی در ادامه صحبتهایش به مشکل تجمع کارتنخوابها در تقاطع خیابان انقلاب با نامجو اشاره کرد و گفت: این مشکل یکی از مشکلات جدی محله خواجهنصیرـ حقوقی است که هم باعث ایجاد منظرهای زشت در محله شده و هم زمینه افزایش آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد را در محله فراهم کرده است.
وی همچنین در صحبتهایش پیشنهاد کرد که در قطعه زمین خریداری شده توسط شهرداری منطقه در تقاطع خیابان انقلاب ـ خیابان شهید نامجو، به جای تأسیس یک مکان فرهنگی تبدیل به یک زمین ورزشی کوچک برای استفاده اهالی محله خواجهنصیر شود چرا که به گفته وی یکی از مهمترین اولویتهای این محله تأمین فضاهای ورزشی برای جوانان و نوجوانان محله است.
مشکل ترافیک سنگین میدان امام حسین ¨ع© در تقاطع با خیابان انقلاب و نامجو، نبود روشنایی کافی در برخی از خیابانهای محله و درخواست برای تعامل بیشتر با معاونت شهرسازی برای رفع مشکلات بافت فرسوده و رونق ساخت و ساز در محله هم از دیگر موضوعاتی بود که دبیر شورایاری محله خواجهنصیر ـ حقوقی به شکل تیتروار در پایان صحبتهایش به آنها اشاره کرد.
اطلاعرسانی منطقه باید تقویت شود «جهانگیر بهرامی» دبیر شورایاری محله خواجه نظام نصب تابلو روزشمار برای پروژههای عمرانی بزرگ شهرداری منطقه، آموزش قانون شهروندی توسط شورایاران به اهالی از طریق برپایی کارگاههای آموزشی را از جمله درخواستهای شورایاری محله خواجه نظام از شهرداری منطقه عنوان کرد و گفت:
بهتر این است که شهرداری منطقه در خصوص اجرای پروژههایش اطلاعرسانی بیشتری انجام دهد و وسایل اطلاعرسانی بیشتری در اختیار شورایاران قرار دهد تا آنها هم بتوانند در این اطلاعرسانی مشارکت کنند.وی در خصوص مهمترین ضعف محله خواجهنظام هم گفت: «مردم محله ما در بدترین وضعیت به لحاظ داشتن فضای سبز نسبت به دیگر محلهها هستند و سهم آنها از فضای سبز کمتر از 3/1 درصد است.»
دردسر بلاتکلیفی قطعه زمین انتهای خیابان سرباز اما مشکل بلاتکلیفی قطعه زمین انتهای خیابان سرباز در ابتدای بزرگراه شهید صیادشیرازی که از مدتها پیش اهالی محله خواجهنظام ب را با دردسرهای زیادی روبرو کرده است به عنوان مهمترین مشکل محله خواجه نظام ب در این جلسه مطرح شد.حاجآقا شیرازی دبیر شورایاری این محله با اشاره به این موضوع گفت:
«این قطعه زمین تبدیل به زبالهدانی شده و انواع ماشینهای قراضه در آن رها شده که برای منظر محله بسیار دردسرآفرین است.»وی گفت: «اگر مسئولان سپاه این قطعه زمین را در اختیار شهرداری منطقه قرار نمیدهند حداقل آن را از این وضعیت خارج و تبدیل به فضای سبز کنند.»
ناامنی پلههای مسجد اعظم مجیدرضا مزرعه دبیر شورایاری محله کاج یکی از اولویتهای مهم این محله را مشخص کردن تکلیف مسجد اعظم که در طرح بزرگراه شهید صیادشیرازی قرار دارد عنوان کرد و گفت: «این مسجد با وجود مساحت کم، یکی از فعالترین مساجد محله کاج است که از مدتها پیش شهرداری منطقه قول داده یک زمین جایگزین به جای مکان فعلی مسجد در اختیار اهالی قرار دهد
اما تا به حال اقدم جدی در این زمینه صورت نگرفته است. دبیر شورایاری محله کاج با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت ساختمان مسجد به خاطر گودبرداریهایی که اطراف آن صورت گرفته خطرناک شده است در ادامه افزود:
«با گودبرداریهایی که در 4 تا طرف خیابان صورت گرفته پلههای مسجد از استحکام کافی برخوردار نیست و بایستی هرچه زودتر فکری به حال این مشکل بشود.نبود روشنایی در خیابان شیخ صفی و مشکل کمبود پارکینگ در خیابان شریعتی برای سینما ایران هم از دیگر موضوعاتی بود که دبیر شورایاری محله کاج به آنها اشاره کرد.
جای خالی نظر شورایاران در تغییرات مدیریتی منطقه اما «اسدی خامنه» دبیر شورایاری محله بهار در این جلسه از اینکه تغییرات مدیریتی در نواحی شهرداری منطقه طی هفتههای گذشته بدون نظرسنجی و مشورت با دبیران شورایاری محلههای این نواحی صورت گرفته اظهار نارضایتی کرد و گفت:
«اگر در انجام هر کاری اطلاعرسانی به شکل درست صورت نگیرد مردم بر اساس شایعات نتیجهگیری میکنند.تغییراتی هم که در نواحی صورت گرفته اگر با مشورت و نظرخواهی از شورایاران صورت میگرفت قطعاً میتوانست نقش مؤثری در این میان داشته باشد.دبیر شورایاری محله بهار در عین حال اظهار امیدواری کرد که در دوره جدید مدیریتی ناحیه تعامل خوبی بین شورایاران محله بهار و دیگر محلهها با شهرداران جدید نواحی شکل بگیرد.
وی نبود بازار میوه و ترهبار در محله، برخورد جدی با عوامل غیرقانونی که اقدام به نصب برچسبهای تبلیغاتی بر در و دیوارهای محله میکنند را هم از نیازهای محله عنوان کرد. تشکر از مسئولان انتظامی منطقه «رضا چمنی» دبیر شورایاری محله قصر هم ضمن تشکر از شهردار جدید منطقه به خاطر تلاشهای شبانهروزیاش در تعامل با شورایاران و بازدیدهای میدانی از محلهها، از سرهنگ عزیزاللهی مسئول کلانتری 106 نامجو به خاطر برقراری امنیت در برگزاری سامانههای نشاط باغ موزه قصر تشکر کرد و گفت:
مسئولان کلانتری و راهنمایی و رانندگی منطقه طی 3 ماه گذشته در برپایی سامانههای نشاط محله زحمات بسیاری کشیدند که جای تقدیر و تشکر دارد. پای صحبت دیگر مسئولان منطقه در ادامه این جلسه مسئولان و نمایندگان سازمانها و ارگانهای مختلف منطقه نیز به پاسخگویی به سؤالات و درخواستهای شورایاران، پرداختند.
سرهنگ عزیزاللهی مسئول کلانتری 106 نامجو با اشاره به اینکه جمعآوری کارتنخوابها از وظایف این ارگان نیست گفت: «مسئولیت جمعآوری کارتنخوابها به عهده ما نیست اما ما در جمعآوری معتادان از سطح محلهها بسیار فعال هستیم که متأسفانه نتیجهبخش نیست، چرا که این افراد پس از تحویل به دادسرا خیلی زود آزاد میشوند و دوباره به جامعه برمیگردند.
وی در خصوص برقراری امنیت در 10 متری ارامنه هم گفت: ما روزانه تعداد زیادی سارق در این محله دستگیر میکنیم که تحویل دادسرا میشوند و این فعالیتها را به شکل ضربتی همچنان در محله ادامه خواهیم داد.ملا جعفری، مسئول اداره تربیت بدنی شمال شرق تهران هم با عنوان اینکه منطقه 7 در میان مناطق شمال شرق تربیتبدنی از محرومترین مناطق به لحاظ فضا و امکانات ورزشی گفت:
متأسفانه این منطقه در برخورداری از فضا و امکانات ورزشی بسیار محروم واقع شده و رفع این کمبودها نیز نیازمند یک تعامل خوب و دوطرفه با شورایاران است که بتوان طی آن موقعیتهای خوب مکانی در محلهها را شناسایی و برای احداث فضاهای ورزش اقدام کرد.
معاون آموزش و پرورش منطقه هم ضمن تشکر از شهرداری منطقه، در رسیدگی به عمران مدارس را منطقه رفع مشکلات عمرانی مدارس منوط به افزایش این اعتبارات دانست و آن را خواستار شد. جابجاییها براساس نیاز منطقه صورت گرفته است در پایان این جلسه مهندس پشمچیزاده شهردار منطقه ضمن تأکید بر پیگیری تمامی موارد مطرح شده از سوی شورایاران در جلسه، برگزاری منظم این جلسات را از برنامههای کاریش عنوان کرد و گفت:
با برنامهریزی که انجام شده این جلسات به شکل منظم و متوالی برگزار خواهد شد و در تلاش هستیم فاصله زمانی بین آنها را کم کنیم. در کنار این جلسات، برنامههای بازدید از محلهها هم ادامه خواهد داشت و امیدواریم که همه اعضای شورایاریها در این بازدیدها شرکت کنند. مهندس پشمچیزاده همچنین درخصوص اظهار نارضایتی برخی از دبیران منطقه در عزل و نصب مدیران نواحی گفت:
کار ما اداره شهر است و این کلانشهر مشکلات خاصی دارد که با تدابیر ویژهای بایستی حل و اداره شود. از طرفی براساس دستورالعمل شهرداری هیچ شهردار ناحیهای مجاز نیست بیش از 3 سال در یک ناحیه بماند و بایستی حوزه کاریش تغییر کند که این موضوع یکی از دلایل تغییرات صورتگرفته در نواحی منطقه است.
شهردار منطقه با اشاره به فعالیتهای شبانهروزی مهندس کاویانپور در ناحیه 2 گفت: مهندس کاویانپور در حوزه خدمات شهری تا به حال بسیار خوب عمل کرده و توانسته بود ناحیه 2 را به لحاظ خدمات شهری به سطحی مطلوبی برساند.
علت انتخاب ایشان برای مدیریت ناحیه 3 نیز در همین راستا است تا بتواند سطح خدمات شهری ناحیه را به شرایط مطلوبی تغییر دهد. مهندس کریمی شهردار سابق ناحیه 3 نیز به علت موفقیت در تعامل با شورایاران برای ناحیه 2 انتخاب شد تا این روابط را در این ناحیه تقویت کند و گامهای مؤثری در این زمینه بردارد.
همشهری محله-7