همشهری آنلاین: دسر کدو حلوایی با شیره انگور و گردو را میتوانید همراه با چای به عنوان عصرانه پاییزی مصرف کنید.
نام: دسر کدو حلوایی با شیره انگور و گردو
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
کدو حلوایی: یک کیلو و نیم
شکر: یک لیوان
چوب دارچین: یک تکه کوچک
میخک: ۴ عدد
شیره انگور: یک لیوان
گردوی مغزشده: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. کدوها را نگینی خرد کنید. سپس آن را بشویید و لایهلایه با شکر داخل قابلمه بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید.
۲. پس از چند ساعت کدو آب میاندازد و شکرها جذب کدو میشوند. در این مرحله قابلمه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا آب داخل قابلمه جوش بیاید. دارچین و میخک را به کدوها اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه به کدوها زمان دهید تا پخته شوند.
۳.۵ دقیقه آخر پخت به آن شیره انگور اضافه کنید. حرارت را نیز کمی زیادتر کنید تا شیره انگور جوش بیاید و جذب کدوها شود. دسر را داخل ظرف سرو بریزید و با مغزهایی مانند گردو تزیین کنید.
نکته: بهتر است کدو و شکر را یک شب داخل یخچال نگه دارید و اگر زمان کافی ندارید، چند ساعت نیز کافی است.
نظر شما