همشهری آنلاین : همین موضوع باعث شد تا مسئولان اداره آموزشهای شهروندی منطقه و مساجد با جدیت بیشتری برنامه را پیگیری کنند و در ۲ماه بیش از ۶۰۰ نفر یک شبانهروز خود را در مساجد محدوده منطقه در قالب برنامه شبهای آفتابی سپری کردند. بهتازگی مرحله نخست این برنامه به پایان رسید و در مراسم اختتامیه شرکتکنندگان، مهمان ویژهای داشتند که از حضورش حسابی غافلگیر و خوشحال شدند.
یک روز بدون تلفن همراه
مسجد ابوذر، محل دورهمی نوجوانانی است که، برنامهریزی کردهاند تا یکبار دیگر برنامههای گذشته مانند شرکت در کارگاه معرفتی، پرسش و پاسخ، تماشای فیلم، خواندن شعر و مداحی و مسابقههای ورزشی از طنابکشی تا فوتبالدستی را تکرار کنند. جمعشان که جمع میشود، با تکمیل شرکتکنندگان برنامهها آغاز میشود. اینجا هم قانون، حرف اول را میزند، رعایتش الزامی است، همه باید گوشیهای تلفن همراه خود را کنار بگذارند و ساعتی را بدون بازیهای رایانهای و فضای مجازی سپری کنند.
مهمان سرزده
برنامهها یکی پس از دیگری اجرا میشود. عدهای در مسابقههای ورزشی شرکت میکنند و تعدادی دیگر در کارگاه خلاقیت حضور دارند، اما با صدای اذان مغرب، همگی آماده اقامه نماز میشوند، با لباسهای متحدالشکل منقش به آرم زردرنگ شبهای آفتابی کنار هم قامت میبندند و اندکی بعد از پایان نماز، پسران با مهمانی مواجه میشوند که اصلا انتظارش را ندارند. محمد یکی از حاضران در مراسم که لبخند روی صورتش نشسته، میگوید: فکر نمیکردم شهردار تهران نوجوانان را تحویل بگیرد و سورپرایز کند.
وداع با شهید گمنام
علیرضا زاکانی، شهردار پایتخت و سیداحمد علوی، عضو شورای اسلامی شهر تهران به همراه امیر شهرابی، شهردار منطقه ۱۴ در جمع نوجوانان حاضر شدهاند تا ساعتی آنها را همراهی کنند. آنها برای شرکت در بخش آخر مراسم یعنی وداع با شهید گمنام آمدهاند. شهردار تهران خیلی خودمانی برای نوجوانان روایتهایی از دوران دفاع مقدس تعریف میکند و شهردار منطقه ۱۴ هم برنامه شبهای آفتابی را اینطور معرفی میکند: توسط اداره کل آموزشهای شهروندی پیشنهاد شد و با توجه به وجود ۸۳ مسجد در منطقه، پیشنهاد شد که طرح در برخی مساجد اجرا شود. در نهایت ۲۱ مسجد انتخاب شدند و سایر مساجد نیز متقاضی اجرای این طرح هستند و تا یک ماه آینده مرحله دوم آن شروع میشود.
بیشتر بخوانید: مرحله دوم من شهردارم، ویژه دانش آموزان خواهد بود
نظر شما