بنابر آمار از ابتدای سال آبی تا ۲۶ آبان‌ حجم آب موجود در مخازن از منظر پرشدگی ۴۴ درصد بود که این آمار تا تاریخ شنبه، ۳ آذر نیز به همین میزان مانده است. کمترین میزان پرشدگی اما مربوط به سدی در استان فارس است.

ذخیره سد

به گزارش همشهری آنلاین، حجم آب موجود مخازن اکنون ۲۲.۴۸ میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۲۰.۳۱ میلیارد متر مکعب بوده ۱۱ درصد افزایش یافته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۴۴ درصد است.

کاهش درصد اختلاف ورودی سدها

میزان ورودی آب مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی تا ۲۶ آبان ۲.۴۰ میلیارد متر مکعب بود که در مقایسه با سال گذشته یعنی ۲.۴۸ میلیارد مترمکعب کاهش ۳ درصدی را نشان‌ می‌داد. این عدد حالا تاتاریخ ۳ آذر به ۲.۷ میلیارد مترمکعب رسیده است که نسبت به میزان ۳.۰۹ مدت زمان مشابه سال گذشته ۱۲ درصد کاهش را نشان می دهد.

همچنین میزان آب خروجی از سدهای کشور برای مصارف مختلف نسبت به مدت مشابه سال گذشته طبق آمار اعلام شده تا ۲۶ آبان ۴.۳۲ میلیارد متر مکعب و نسبت به سال گذشته با ۶ درصد کاهش مواجه بود. این عدد حالا به ۴.۸ میلیارد مترمکعب رسیده که نسبت به ۴.۹۴ میلیارد مترمکعب سال گذشته ۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

درصد پرشدگی سدها

سدهای کشور طبق آمار هفته گذشته و همچنین هفته جاری ۴۴ درصد پرشدگی دارند. بیشترین درصد پرشدگی در میان سدهای مهم کشور مربوط به جگین در استان هرمزگان با ۸۹ درصد، کوثر کهگیلویه‌وبویراحمد با ۸۶ درصد و ماشکید علیا در سیستان و بلوچستان با ۸۶ درصد پرشدگی اختصاص دارد.

کمترین پرشدگی از میان سدهای مهم کشور هم مربوط به رودبال داراب در استان فارس با ۱ درصد پرشدگی، سد ساوه در استان مرکزی با ۷ درصد، تنگوئیه کرمان و استقلال کردستان با ۸ درصد پرشدگی است.

بیشترین افزایش

آمار افزایشی پرشدگی برخی سدهای مهم کشور همچنان مورد توجه است. بیشترین افزایش در حجم ذخیره سدها مربوط به چاه نیمه ها در سیستان و بلوچستان با ۳۹۱ درصد است و بعد از آن، اکباتان در استان همدان با ۳۰۳ درصد افزایش، خداآفرین در آذربایجان شرقی با ۲۵۳ درصد افزایش اختصاص دارد. کمترین حجم ذخیره در میان سدهای مهم کشور هم همچنان مربوط به استقلال در استان هرمزگان است که ۷۱ درصد نسبت به سال قبل کاهش را نشان می‌دهد. همچنین سد کمال صالح در استان مرکزی ۴۱ درصد و سد نساء کرمان ۴۰ درصد کاهش را نسبت به سال قبل نشان می‌دهند.

بهبود اوضاع در زاینده‌رود

نکته جالب اینکه حجم ذخیره آب در زاینده رود همچنان بهبود است به طوری که این سد هفته گذشته ۳۲ درصد کاهش را تجربه می‌کرد، اما طبق آمار جدید اعلام شده ۲۳ درصد کاهش را نشان‌ می‌دهد. گرچه در حجم ذخیره این سد تفاوت خاصی مشاهده نمی‌شود.

این سد کشور فقط یک درصد آب دارد | جدیدترین جزئیات ذخیره سدهای کشور

کد خبر 903563

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • Borzoo NO ۱۷:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
    3 0
    تنها 1 در صد ؟؟؟ خوب بود میگفتید اصلا آب خشک شده
  • مجید IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
    3 0
    فکر وذکر دولتمردان فقط دریاچه ارومیه است در صورتیکه فارس از دریاچه پریشان ومهارلو که خشک شده ومحل تولید گرد و غبار است وسد مهم رودبار داراب هم یک درصد پر است آن وقت فقط مشکل کشور شده دریاچه ارومیه از مجلس و دولت و دیگران دریاچه ارومیه یک فکری به حال مردم مظلوم فارس بنمایند