همشهری آنلاین - مهدی علیزاده در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر، اتوبوسهایی که در خیابانها به مردم خدمترسانی میکنند، روزانه بیش از ۲۳۰۰ دستگاه هستند. به این اتوبوسها، «اتوبوسهای شاغل» میگویند. مجموع این اتوبوسهای اتوبوسرانی بیش از ۳۳۰۰ دستگاه است که به آن «توسعه فعال» اطلاق میشود. اما ملاک اصلی، چیزی است که واقعاً برای مردم شفاف و قابل مشاهده است؛ این اتوبوسهای شاغل است اولین نشانه از ورود اتوبوسهای برقی به ناوگان ما هستند.
وی افزود: اخبار خوبی در این زمینه وجود دارد. انشاءالله اگر موانع و استانداردها دست از سر ما بردارند، تا پایان هفته ۱۰ دستگاه اتوبوس برقی به تهران وارد خواهد شد و ۷۹ دستگاه دیگر نیز تا پایان هفته به گمرک میرسند. همچنین دو دستگاه اتوبوس برقی ترانوا که از چین خریداری شدهاند، در حال حاضر در گمرک بندرعباس هستند. پس از انجام کارهای اداری و ترخیص و رعایت استانداردهای محیط زیست، این اتوبوسها به تهران منتقل خواهند شد.
علیزاده در ادامه گفت: ما در حال جمعآوری کارهای اداری و موضوعات فنی هستیم و تست گرم این دو دستگاه را در تهران انجام خواهیم داد. سایر اتوبوسها نیز پس از مشخص شدن خطوط، وارد خطوط خدماترسانی به مردم خواهند شد. انشاءالله این اتوبوسها در خط ۱، بین آزادی و تهرانپارس فعال خواهند بود.
وی با اشاره به اینکه امیدوارم مسئولان مربوطه به حرف ما گوش دهند گفت: چه شرکتهای عقاب اثنا و چه شرکتهای چینی که با آنها قرارداد بستهایم، مانند سبلان خودرو و جانبازانی که اکنون در گمرک ساوه هستند. خواهش من این است که به فکر مردم باشند و از موانع غیرضروری جلوگیری کنند. مثلاً نباید بگویند که اتوبوسها به خاطر مشکلاتی مانند نبود آینه یا دیگر مسائل متوقف شدهاند. اصل موضوع موتور اتوبوس و کاربری آن است که باید با استانداردهای اروپایی و استانداردهای داخلی ما در چارچوبهای مشخص انجام شود. امیدوارم دیگر مشکلتراشی نکنند تا بتوانیم سریعاً این اتوبوسها را وارد ناوگان کنیم و مردم را از وضعیت کنونی نجات دهیم.
نظر شما