به گزارش همشهریآنلاین، نود و نهمین جلسه کمیته ایمنی با حضور «مهدی بابایی» رییس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، «محسن امیدیان» شهردار منطقه ۲۱ و اعضای این کمیته به منظور دست یابی به شهر ایمن در شهرداری منطقه ۲۱ برگزار شد.
در این جلسه اعلام شد ۲۰۸ ساختمان در منطقه ۲۱ بررسی شده است که تعداد ۳۵ ساختمان از نظر لرزش در رده بحرانی است که برخی از آنها مدارس هستند.
بابایی در این نشست تاکید کرد: هدف از فعالیتهای قضایی و پیگیری های وضعیت ساختمان های ناایمن و بحرانی، افزایش ایمنی برای شهروندان است و نباید از این پیگیری ها، این تلقی پیش آید که هدف پلمپ و یا اخلال در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی است.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: در مناطق مختلف در اعتبار کمک به مدارس، تاکید کردیم که مدارس باید تاییدیه ایمنی داشته باشند و معاونت فرهنگی و اجتماعی نیز برای کمک به مدارس، اولویت را مدارس ایمن سازی شده قرار دهد.
بابایی با تاکید بر اینکه جان همه افراد برای کمیته ایمنی از اهمیت برخوردار است، به پیمانکاران نیز توصیه کرد که موضوع ایمنی را در اولویت قرار دهند و در شناسایی عدم انطباق ها تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه باید سعی کنیم هر سال تعداد حوادث را کاهش دهیم تا شهروندان در شهری ایمن زندگی کنند، یادآور شد: کاهش حادثه به عنوان یک نکته مهم در ارزیابی عملکرد شهرداران نواحی و فرماندهان آتش نشانی، مورد توجه قرار خواهد گرفت.
بابایی بر نقش تأثیرگذار شهرداران نواحی اشاره و تاکید کرد: شهرداران نواحی به عنوان افرادی که از نزدیک با موضوعات ناحیه در ارتباط هستند، نهایت تلاش خود را برای افزایش ایمنی نواحی به کار بندند.
محسن امیدیان شهردار منطقه ۲۱ نیز با اشاره به اهمیت برنامهریزی پیشگیرانه در حوزه ایمنی گفت: اگرچه این موضوع در شرایط عادی ممکن است نادیده گرفته شود، اما در مواقع بحران نقش حیاتی آن آشکار میشود.
او افزود که باوجود اهمیت بالای ایمنی، تعدد وظایف روزمره باعث شده این حوزه کمتر مورد توجه قرار گیرد و نیاز به اقدامات فوری دارد.
بیشتر بخوانید: چگونه فرونشست زمین زندگی شهری را تهدید میکند؟
نظر شما