به گزارش همشهری آنلاین، در استان تهران شاخص آلودگی هوا در ایستگاه های شهرداری منطقه ۱۱ (۱۵۸)، میدان فتح (۱۵۸)، شریف (۱۵۳)، وردآورد (۱۵۳)، پاکدشت (۱۵۲)، شهرداری منطقه ۲۱ (۱۵۲) و باقرشهر (۱۵۱) چنین بود.
در استان البرز شاخص آلودگی هوا در ایستگاه فردیس بر روی عدد ۱۶۶ قرار گرفت و وضعیت در ایستگاه های نظرآباد ۲ (۱۶۰)، مترو کرج (۱۵۳) و فرمانداری ساوجبلاغ (۱۵۱) به این ترتیب بود.
در استان قزوین شاخص آلودگی هوا در ایستگاه های مدیریت بحران قزوین ۲ (۱۵۵)، محمدیه (۱۵۲) و آبیک ۲ (۱۵۱) بود.
شاخص آلودگی هوا در ایستگاه چالوس به ۱۶۷ و آمل به ۱۵۷ در استان مازندران رسید.
در استان خراسان رضوی شاخص آلودگی هوا در ایستگاه های مفتح (۱۶۸)، امامیه (۱۶۵) و ویلا (۱۵۲) بود.
همچنین در استان خوزستان وضعیت شاخص آلودگی هوا در ایستگاه های خرمشهر (۱۵۶)، پست برق شماره ۳ (۱۵۴)، پادادشهر (۱۵۴)، اداره کل ۲ (۱۵۴) و نیوساید (۱۵۲) چنین بود.
تمامی آلاینده های ایستگاه های بالا از نوع PM۲.۵ است. ذرات PM۲.۵ ذرات ریزی هستند که اندازه آنها کمتر از ۲.۵ میکرومتر یا میکرون است، و یکی از عوامل اصلی آلودگی هوا هستد. ذرات PM۲.۵ که قطر آنها ۲.۵ میکرون یا کمتر (۱۰۰ برابر کوچکتر از قطر موی انسان) است و آنقدر کوچک هستند که می توانند حتی به کوچکترین مجاری هوای ریه ها نفوذ کنند.
PM۱۰
شاخص آلودگی هوا در ایستگاه آوینی استان خراسان به وضعیت اضطراری رسید. طوری که شاخص آلودگی هوا در ایستگاه آوینی بر روی ۵۰۰ قرار گرفت. نوع آلاینده هوا در این ایستگاه PM۱۰ است. از منابع اصلی تولید SO۲ می توان به واحدهای تشویه سنگ معدنی (Roasting) مس و روی در صنایع متالورژی، نیروگاه های برق زغال سنگی، پالایشگاه های گاز طبیعی و وسایل نقلیه ای که از سوختهای فسیلی استفاده می کنند، اشاره کرد.
نظر شما