به گزارش همشهری آنلاین، برقی سازی ناوگان حمل و نقل در راستای کاهش آلودگی هوا از رویکردهای مدیریت شهری دوره ششم است. برای تحقق این رویکرد تامین ناوگان حمل و نقل برقی از طریق قراردادهای داخلی و خارجی انجام خواهد شد. در سفر اخیر مدیران شهری به چین ثبت سفارش بیش از ۲۷ هزار دستگاه تاکسی برقی و حدود ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی صورت گرفت. بنا به گفته های علیرضا زاکانی شهردار تهران مشوق هایی برای رانندگان متقاضی خودروهای برقی پیش بینی شده است.
یکی از روشهایی که شهردار تهران بر اجرای آن برای حمایت از رانندگان تاکسی تأکید دارد تحقق ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر توسط دولت است. قانونی که بر اساس آن دولت باید به ازای صرفه جویی در مصرف سوخت که به واسطه برقی سازی انجام می شود، مبالغی را به سازمان های موثر پرداخت کند.
شهردار تهران با اشاره به سرمایه گذاری در حوزه برقی سازی ناوگان تاکسیرانی و ارائه وام صفر درصد به رانندگان متقاضی این تاکسی ها تاکید کرد: «قرار است یک مبلغی را برای کمک به رانندگان خودروهای برقی در نظر بگیرند و رانندگان هم وام را با تسهیلات صفر درصد پرداخت می کنند. بازپرداخت این وام با عددی حدود ۸ میلیون تومان در ماه شروع میشود و اساسا با توجه به کیفیت خودروها و شرایط و... فرصت بسیار جدیدی است.»
زاکانی با اشاره به کمک دولت برای توسعه حمل و نقل در تهران، گفت که دولت در صرف فصل ماده ۱۲ به صورت ارزی هر سه ماه یکبار با بانک و مجموعه مربوطه (در پرداخت وام صفر درصد) تسویه حساب می کند.
نظر شما