براساس تصمیمات مسئولان رده بالای کشوری، تعداد صد نمونه از برنج های موصوف از مبادی ورودی و همچنین از سطح بازارهای مختلف کشور ازجانب بازرسان استانی تهیه و در اختیار متخصصان ذیربط وزارتخانههای بهداشت و درمان، بازرگانی، جهاد کشاورزی و سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران برای انجام آزمایشهای تکمیلی و نهایی قرار گرفته است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در اطلاعیه با اعلام این خبر افزوده است: نتایج حاصله در اولین فرصت ازجانب مراجع ذیصلاح در چند روز آینده اعلام خواهد شد.