به گزارش خبرگزاری فرانسه روهو کیم که این پروژه را برای دفتر منطقهای سازمان جهانی بهداشت در اروپا سرپرستی کرد، گفت: "سروصدا مانند آلودگی هوا و مواد شیمیایی سمی یک خطر زیستمحیطی برای سلامتی است."
او افزود: "در حالیکه تقریبا هر کسی که در معرض مقدار زیادی سروصدا قرار میگیرد، این وضعیت معمولا به عنوان امری اجتنابناپذیر در زندگی شهری نادیه گرفته میشود و به اندازه سایر عوامل خطرساز برای سلامتی مورد هدف قرار نمیگیرد و مهار نمیشود."
سازمان جهانی بهداشت میگوید میانگین 40 دسیبل توصیه شده صدا در محیط معادل یک خانه آرام در یک محل مسکونی در شب است.
آنهایی در معرض مقادیر بیشتری از این میانگین سروصدا قرار میگیرند ممکن است، "مشکلات بهداشتی ملایم" مانند دورههای بیخوابی شوند.
اما در بالای 55 دسیبل- سروصدای یک خیابان شلوغ- افراد ممکن است در معرض اثرات شدیدتری مانند مشکلات فشار خون و حملات قلبی قرار گیرند، چرا بدن و مغز هنگام خواب به سروصدا واکنش نشان دهد.
سازمان جهانی بهداشت میگوید: "از هر پنج اروپایی یکی از آنها به طور منظم در معرض چنین میزانهای بالای سروصدایی است."
سازمان جهانی بهداشت دستورالعمل 162 صفحهای بازبینیشده بوسیله کارشناسان در مورد آلودگی صوتی را که 35 دانشمند و کارشناسان بهداشتی در نوشتن ان نقش داشتهاند پس از شش سال ارزیابی شواهد علمی منتشر کرد.
سردان مایتک، رئیس بخش بیماریهای غیرواگیردار و محیطزیست در منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت در این باره گفت: "سروصدا به صورت یک عامل اصلی آلودهکننده زیستمحیطی در اروپا درآمده است، و سروصدای شدید به طور فزایندهای به صورت یک شکایت عمومی رایج است."