چهارشنبه ۹ دی ۱۳۸۸ - ۰۵:۲۳
۰ نفر

همشهری‌آنلاین: پژوهشگران کشف کردند که چرا با وجود رسیدن به سیری کامل بسیاری از افراد باز هم تمایل به خوردن غذا و پرخوری دارند.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه تکزاس کشف کردند که گرلین که به هورمون اشتها نیز معروف است بدن را ترغیب می‌کند که حتی پس از رسیدن به حس سیری تمایل به خوردن غذاهای اشتها‌زا داشته باشد. گرلین، ماده‌ای است که در مغز حضور دارد.

این محققان با آزمایش بر روی موش‌ها نشان دادند که تزریق گرلین این جوندگان را ترغیب به جستجوی بیشتر غذا می‌کند حتی اگر این حیوانات به اندازه سیر شدن غذا خورده باشند. اما زمانی که این دانشمندان عملکرد این ماده را غیرفعال کردند، موش‌ها تمایل به خوردن غذا را از دست دادند.

این ماده به طور طبیعی در ادامه یک رژیم غذایی کم کالری و یا یک دوره غذا نخوردن در جریان خون ترشح می‌شود.

براساس گزارش سافت‌پدیا، این پژوهشگران در این خصوص توضیح دادند: نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که چرا افراد پس از خوردن مقدار زیادی غذا بازهم تمایل به خوردن دسر دارند. گام بعدی ما کشف مدارات مغزی است که فعالیت گرلین را کتنرل و تنظیم می‌کنند.

کد خبر 98330

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز