دارو
-
پیگیری مصائب بیمارانی که جمعیتشان زیاد نیست اما در نبود دارو با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنند
بیماران امپیاس: سه ماه است دارو نداریم
واردات داروی بیماران «ام پی اس» به دلیل موانع ارزی سه ماه است به تعویق افتاده و نگرانی شدید خانوادههای این بیماران را در پی آورده. این مساله سبب تجمع خانوادههای این بیماران در برابر وزارت بهداشت شد، در پی این تجمع مسئولان وزارتخانه وعده تامین یک پارت دارو را تا روز چهارشنبه این هفته دادهاند.
-
نکته بهداشتی روز:
در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چینوچروک صورت استفاده کرد؟
سم باکتری کلستریدیوم بوتولینوم که با نام ژنریک BTX-A و با نامهای تجاری گوناگون از جمله بوتاکس به عنوان دارویی تزریقی برای طیف گستردهای از اهداف زیبایی مورد استفاده قرار میگیرد، اما در مواردی نباید از این دارو استفاده کرد.
-
درگفتگوی همشهری آنلاین با فیزیوتراپ بررسی شد
هنگامی که شانهها یخ میزنند
شانه یخزده به گرفتگی و سخت شدن مفصل شانه به دلیل زخم شدن بافت آن میگویند که منجر به حرکت دردناک شانه یا بیحرکتی آن میشود. البته علت واقعی بروز یخ زدگی شانه بهدرستی شناسایی نشده و هنوز مورد تردید است.
-
تصویری از نفتکش آمریکایی که توسط ایران توقیف شد
توقیف این محموله کشتی ادونتج سوییت «با شکایت بیماران پروانهای علیه آمریکا و با حکم دادگاه حقوقی روابط بینالملل (شعبه ۵۵) تهران» صورت گرفت.
-
کلاهبرداری بلاگرهای نسخهپیچ | فروش دارو و لوازم آرایشی ۱۰ برابر قیمت | وجود مواد مخدر در فرآوردههای پزشکی و بهداشتی
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: مردم به هیچ عنوان برای تهیه دارو، مکمل، داروهای گیاهی و فرآوردههای آرایشی و بهداشتی به شبکههای اجتماعی و فضای مجازی اعتماد نکنند چراکه توسط عدهای غیرمتخصص و سودجو با منافع شخصی صورت میگیرد.
-
بلای خطرناکی که مصرف خودسرانه داروهای خوابآور سر شما میآورد
مصرف خودسرانه داروهای خوابآور میتواند منجر به بروز اضطراب، افسردگی، مشکلات حافظه و تمرکز، خطر وقوع حوادث رانندگی، مشکلات تنفسی و در برخی موارد موجب بروز مشکلات قلبی شود.
-
این مدل افسردگی در سالمندان را جدی بگیرید | سالمندانی که دور از چشم فرزندان، داروهای خود را قطع میکنند!
روانشناسان معتقدند که بین مصرف مرتب دارو و برخی اختلالات روانی مثل اضطراب و افسردگی در سالمندان ارتباط تنگاتنگی وجود دارد.
-
نکته بهداشتی روز: درباره استامینوفن
گرچه شاید فکر کنید به راحتی میتوان هنگام دچار شدن به تب یا سردرد قرص استامینوفن مصرف کرد، احتیاطاتی را هم درباره آن باید رعایت کرد.
-
داروی ویاگرا ممکن است به کاهش خطر بیماری آلزایمر کمک کند
دهها سال است که پژوهشگران در جستجوی دارویی برای پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر هستند، اما اکنون یک نامزد نامحتمل مورد توجه آنها قرار گرفته است: قرص ویاگرا که در اصل برای اختلال نعوظ در مردان ساخته شده است.
-
در گفتگوی همشهری آنلاین با کارشناس مامایی مطرح شد
از هر ۱۰ زن، دو نفر این مشکل را دارند | توجه به این نکات برای بارداری موفق لازم است | عکس رنگی؛ یکی از مهمترین راههای تشخیص درمان ناباروری
اگر لولههای رحمی مسدود یا پر از مایع شده باشد (هیدروسالپینکس) پزشک ممکن است جراحی لاپاراسکوپی را برای از بین بردن چسبندگی، گشاد شدن لوله یا ایجاد یک دهانه جدید برای لوله توصیه کند.
-
معاون وزیر بهداشت در حاشیه نمایشگاه رسانههای ایران به همشهری آنلاین پاسخ داد
چرا تزریق این واکسن مهم، اول برای کودکان جنوبی شروع شد؟ | مردم، دارو و شیر خشک را از طریق بیمه تامین کنند
رئیسسازمان غذا و دارو در حاشیه بازدید از نمایشگاه رسانههای ایران از محقق شدن وعده ایمنسازی کودکان زیر یک سال و آغاز تزریق یک واکسن مهم از یکی در استانهای محروم کشور خبر داد.
-
چهره تلویزیونی انگلیسی از عوارض یک داروی جدید ضد چاقی پرفروش و کاهش وزن شدیدش میگوید
شارون آزبورن چهره تلویزیونی انگلیسی-آمریکایی از اینکه از داروی جدید «اوزمپیک» برای کاهش وزن استفاده کرده است، ابراز ندامت کرد و گفت اکنون از کاهش وزن شدید و عملهای زیبایی افراطیاش سرخورده است.
-
داروهای کمیاب را چطور پیدا کنیم؟ | ببینید
کمبود دارو در برخی از داروخانه ها معظلی است که بسیاری از مردم این روزها با آن مواجه هستند که در این باره گزارشی را در برنامه صبح ایران تهیه شده است که در این ویدئو مشاهده میکنید.
-
مصرف این قرص شما را میکشد!
جزو اولین گزینههای مردم برای تسکین دردهاست. نسخه هم نمیخواهد. داریم از استامینوفن حرف میزنیم.
-
محبوبترین مسکن ایرانیها چیست؟ | دارویی که سالانه یک میلیارد مصرف دارد و کبد را تهدید می کند
استامینوفن، پرمصرفترین داروی ضد درد در ایران است و گفته میشود که سالانه بیش از یک میلیارد قرص مصرف در ایران وجود دارد، اما توصیههای جدید حاکی از آن است که مصرف این دارو بنا به چند دلیل بیش از حد مجاز است و میتواند منجر به آسیبهای جدی به کبد شود.
-
در گفتگوی همشهری آنلاین با دکترای طب مکمل بررسی شد
دلایل توجه دوباره به درمانهای سنتی ؛ کم خطر و غیر تهاجمی
طب سنتی شامل جنبههای پزشکی در دانش سنتی است که در جوامع گوناگون و در نسلهای مختلف پیش از پزشکی مدرن شکل گرفتهاست. طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی؛ مجموعهای از دانستهها، مهارتها و اعمالی است که بر پایه نظریهها، باورها و تجربههای بومی فرهنگهای مختلف شکل گرفته است.
-
مدیر داروخانه هلالاحمر در گفتوگو با همشهری آنلاین اعلام کرد
ماجرای یک عکس از صف طولانی دارو | ناچار به معطل نگه داشتن بیماران و مراجعان هستیم
همین چند روز پیش بود که داروخانه هلال احمر در خیابان طالقانی مراسم بهسازی و نوسازی برگزار کرد و اعلام شد که زمان انتظار بیماران برای دریافت دارو قطعا کوتاهتر خواهد شد اما حالا بیماران و مراجعان از معطلیهای بیش از یک ساعته برای تحویل دارو گلایه دارند.
-
این راننده ها متخصص آنکولوژی هستند
«موتور... موتور میخوای آقا...موتور سرعتی»، «تاکسی دربست... تاکسی فوری، خانم»، «عجله داری بیا این ور بازار، خانم، آقا... موتور میخوای یا تاکسی؟»؛ این عبارات را میتوان هر روز در حالی که از مقابل تعدادی مشخص از داروخانههای شبانهروزی پایتخت،عبور میکنیم، شنید.
-
بازار داغ فراخوانهای انتخاب بازیگر کودک برای پروژههای سینمایی و تلویزیونی | پول بده یا سفارش شو تا بازیگر شوی!
حتما دیدهاید بازیگرانی که یک شبه، ره صد ساله پیمودهاند و آوازه اسم و رسمشان، عالمگیر شده است! بازیگرانی که نه از علم، آگاهی چندانی داشته و دارند و نه از استعداد، سر سوزنی بهره بردهاند.
-
سبقت خطرناک عطاریها از داروخانهها!
عطاریهای مملکت اندازه داروخانههاش شدن قبلا گفته بودن که عطاریهای غیرمجاز کشور 15 هزار تا هستن.
-
روشهای غیردارویی که به کاهش درد کمک میکنند
هنگامیکه احساس درد میکنید، غالبا از مسکنهای بدون نسخه مانند استامینوفن یا یک داروی ضد التهابی غیر استروئیدی، مانند ناپروکسن یا ایبوپروفن برای التیام درد خود استفاده میکنید. حال اگر دردهای مکرر کمر، شانهها، زانوها یا دستان شما را آزار میدهد و کیفیت زندگی شما را مختل میکند، چه؟
-
زندگی دشوار معلولان ضایعه نخاعی | قیمت یک پماد زخم بستر ۵۰۰ هزار تومان | هزینه ماهانه معلولان نخاعی چقدر میشود؟
معلولان دارای ضایعه نخاعی در کشور برای خرید اقلام بهداشتی خود ماهانه حدود ۳ میلیون هزینه میکنند اما فقط ۶۰۰ هزار تومان از سازمان بهزیستی مستمری یا کمکهزینه دریافت میکنند.
-
در گفت و گوی همشهری آنلاین با متخصص ارتوپدی بررسی شد
عواقب بیتوجهی به درمان خار پاشنه | آیا درمان قطعی برای خار پاشنه وجود دارد؟
خار پاشنه یا خار استخوانی یک رشد استخوانی است که از پایین پاشنه بیرون میآید؛ جایی که استخوان پاشنه به رباطی که بین پاشنه پا قرار دارد متصل میشود. این مشکل حدود ۱۵ درصد افراد را در بر میگیرد؛ به گونهای که گاهی زندگی روزمره آنها را نیز تحت الشعاع قرار خواهد داد.
-
چرا مردم رفع کمبودهای دارویی را باور نمیکنند؟ | چند دلیل برای این که دارو دوباره کمبود میشود
صاحبان صنعت دارو یکبار اردیبهشت سال گذشته از تعطیلی خطوط تولید دارو به دلیل حل نشدن مشکلات خبر دادند و پاییز ۱۴۰۱ سختترین شرایط برای بیماران رقم خورد و حالا دوباره همان مشکلات را مطرح میکنند که به دلیل کمبود نقدینگی، زنجیره تامین دارو را مختل کرده است.
-
عضو انجمن داروسازان کشور در گفتگو با همشهریآنلاین:
گردش مالی عجیبِ داروخانههای دولتی | ۵۵ درصد گردش مالی دارویی کشور در دست ۱۴۰۰ داروخانه دولتی | داروخانههای قدیمی در آستانه ورشکستگی
هادی احمدی، عضو انجمن داروسازان ایران میگوید: بیش از ۵۰ درصد بازار دارویی کشور در دست داروخانههای دولتی است و همین باعث میشود فرصت کار از بخش خصوصی گرفته شود و عرصه برای آنها تنگ شود.
-
یک فناوری حیرت انگیز در صنعت پزشکی | برچسب پوستی تزریق دارو با کمک موبایل!
پچ یا برچسب قابل کنترل با گوشی هوشمند، میتواند به عنوان سرنگ عمل و چندین دارو به بدن وارد کند.
-
این داروهای موفق درمان کرونا در ایران وجود ندارد
تلاشهای علمی برای کشف داروهای جدید درمان کرونا در نقاط مختلف جهان ادامه دارد. چند داروی درمان سرپایی هم کارآزمایی بالینی را طی کرده و نتایج موفقی داشتهاند، داروهایی که البته اثری از آنها در ایران نیست.
-
هوش مصنوعی + آزمایش = دارو!
محققان بهتازگی پلتفرمی ایجاد کردهاند که آزمایش های خودکار را با هوش مصنوعی ترکیب میکند و می تواند بینشی در مورد نحوه تعامل مواد شیمیایی برای ساخت دارو های مختلف ارائه دهد.
-
برگزاری نمایشگاه سلامت بنیان در مصلی تهران
دومین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی (سلامت بنیان)، با حضور 200 شرکت فناور برگزار شد و از 23 محصول استراتژیک حوزه سلامت رونمایی شد.
-
در گفتگو با عضو انجمن داروسازان ایران مطرح شد
چرا بالاشهریها این همه داروخانه دارند؟ | در مناطق کم برخوردار هر 11 هزار نفر یک داروخانه
عضو انجمن داروسازان ایران میگوید: الان به ازای هر ۵۳۰۰ نفر، یک داروخانه در کشور وجود دارد اما طبق قانون باید تا پایان برنامه هفتم توسعه، به ازای هر ۵۰۰۰ نفر، یک داروخانه وجود داشته باشد. هنوز برنامه هفتم تصویب و شروع نشده، تعداد داروخانهها از مصوب این برنامه جلو زده است!