همشهری آنلاین: پیکر عباس حری در میان اشکهای دانشجویان و استادان به سوی بهشت زهرا (س) تشییع شد.
به گزارش ایسنا، در آیین تشییع پیکر عباس حری، استاد فقید کتابداری و پژوهشگر و نویسنده، که صبح امروز (سهشنبه، 10 اردیبهشتماه) در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار شد، نوشآفرین انصاری - پژوهشگر و استاد کتابداری - با اشاره به تلاشهای عباس حری در عرصه کتابداری عنوان کرد: ما همه از شاگردان او در عرصه کتابداری بودیم و او تلاشهای بسیاری را در این زمینه انجام داد که قابل تقدیر است.
انصاری افزود: ما همه از او خاطرههای بسیار خوبی را در ذهن داریم و همه شاگردان او محسوب میشویم.
او در ادامه با سپاس از کسانی که در این جمع حاضر شده بودند، عنوان کرد: از همه دوستان و دانشجویانی که برای بدرقه پیکر عباس حری به اینجا آمدهاند، سپاسگزاری میکنم. رحمت بیکران خداوند ارزانی راه شماست و ادامه دادن راه عباس حری، راهی است که به اعتلای کتابداری میانجامد.
در ادامه، مسعود فدایی - رییس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران - به مراسمی که به یاد 76 سالگی عباس حری در این دانشگاه برگزار شده بود، اشاره کرد و گفت: در این مراسم ایشان به دلیل بیماری و اینکه در بیمارستان بستری بودند، حضور نداشتند؛ اما ما به یاد ایشان بودیم.
او افزود: عباس حری از نوادگان شیخ حر عاملی است که او از بزرگان سده پیش بوده و اکنون در مشهد به خاک سپرده شده است.
فدایی با اشاره به ویژگیهای عباس حری گفت: او به فهم خیلی توجه داشت میفهمید و دوست داشت دانشجویانش بفهمند. در سادهگویی و موجزگویی استاد بود و برای بیان مطالبش سخن را پیچیده نمیکرد. اهل استدلال بود و منطقی قوی داشت.
او افزود: حری سختکوش و در کارش جدی بود. سخنش گرم بود و دانشجویانش را به خود جذب میکرد.
در پایان این مراسم، محسن حری، برادر عباس حری، از حاضران در مراسم تشکر و برای آنها عمری طولانی آرزو کرد.
در این مراسم اعلام شد، به دلیل گرمای هوا و برگزاری مراسم در فضای باز دانشکده روانشناسی، برنامه سخنران دیگری ندارد.
در آیین تشیع پیکر عباس حری، علاوه بر خانواده او، استادانی از دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، سایر دانشکدههای دانشگاه تهران، استادان دانشگاه علامه طباطبایی، چهرههای فرهنگی و دانشجویان دانشگاه تهران حضور داشتند.
از میان حاضران به جعفر مهراد، ابراهیم عمرانی، محمود شمسبد، معمار مختاری، ثریا قزلایاغ، ناهید بنیاقبال، هوشنگ مرادی کرمانی، یونس شکرخواه، جواد محقق، پوراندخت وزیرپور کشمیری، علیاکبر اشعری (مدیر باغ کتاب تهران)، امید فاطمی (رییس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات) و حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمود دعایی (مدیر مؤسسه اطلاعات) میتوان اشاره کرد.
در پایان این مراسم حجتالاسلام و السملمین دعایی بر پیکر عباس حری نماز خواند و پیکر او در میان اشکهای دانشجویان و علاقهمندانش برای خاکسپاری به قطعه 255 بهشت زهرا (س) که قطعه نامآوران است، منتقل شد.