همشهری آنلاین - شهره فرجی: شیرینی پنجره‌ای،‌ یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که اکثر خانم‌های ایرانی شاید حداقل یک بار پخت این شیرینی ساده را امتحان کرده باشند.

مواد لازم:

تخم‌مرغ: 6 عدد

آرد سفید گندم: 100 گرم

پودر نشاسته: 100 گرم

گلاب: چهار تا پنج قاشق سوپ‌خوری

روغن:‌ جهت سرخ کردن

پودر قند: مقداری برای پاشیدن روی شیرینی

طرز تهیه:

• ابتدا نشاسته را درون یک کاسه بریزید، سپس گلاب را کم کم  به نشاسته اضافه کنید.

• پس از این‌که گلاب و نشاسته را خوب باهم مخلوط کردید، تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط شکسته و هم بزنید.

• اکنون نوبت به آرد می‌رسد. پس از اینکه آرد را الک کردید با مواد فوق مخلوط کرده، و خوب هم بزنید.

• قابلمه گود و کوچکی را اتنخاب کرده و  آن را پر از روغن کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

• قالب مخصوص  شیرینی پزی را درون روغن قرار دهید تا داغ شود، سپس، دسته قالب را بگیرید و آن را تا حد یک میلی‌متر مانده به لبه ، درون مایه فرو کنید و بلافاصله قالب را در روغن داغ روی حرارت ملایم قرار دهید و به محض اینکه شیرینی خودش را گرفت قالب را کمی تکان دهید تا مایه از آن به راحتی جدا شده و درون روغن سرخ شود. مراقب باشید تا شیرینی طلایی رنگ شد فورا آن را از روغن بیرون آورید.

• پس از اینکه مایه تمام شد و شیرینی‌ها آماده شدند، آن‌ها را درون ظرف مناسبی ریخته و روی آن‌ها خاکه قند بپاشید.

برچسب‌ها