همشهری آنلاین – شهره فرجی: ویتامین‌های موجود در این سوپ با استفاده از آرام‌پز، حفظ شده و از بین نمی‌روند.

مواد لازم برای شش نفر:

مرغ پخته و تکه شده: 2 پیمانه

آب مرغ: دو پیمانه

آب:‌ 4 پیمانه

پیاز بزرگ: یک عدد، خرد شود.

هویج: 2 عدد، به صورت حله‌ای و نازک بریده شود.

کرفس: 2 ساقه، ریز خرد شود.

عدس: یک پیمانه

پودر ارگانو: نصف قاشق چای‌خوری

برگ‌بو: یک عدد

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

اسفناج خرد شده: 6- 5 پیمانه

آب نصف یک عدد لیموی تازه

طرز تهیه:

1- درون ظرف آرام‌پز، مرغ‌های پخته شده، پیاز، هویج، کرفس، عدس، ارگانو، برگ بو و نمک را ریخته و با هم مخلوط کنید.

 

2- آب مرغ و آب را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید. درب ظرف را بگذارید و روی درجه کم، بگذارید شش ساعت یا تا زمانی که عدس و سبزی‌جات غذا خوب نرم شوند، بپزد.

3- اسفناج‌های خرد شده را به ظرف اضافه کرده، درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقیقه روی حرارت زیاد، دستگاه را تنظیم کنید سپس برگ بو را از ظرف بیرون آورده و آب لیمو به سوپ اضافه کنید.

www.squawkfox.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها