مواد لازم:
چاقو
تخته برش
تابه
روغن سرخ کردنی
نمک
طرز تهیه:
• کدو را تا حد امکان نازک برش دهید (ضخامت هر برش بیش از نیم سانتیمتر نباشد).
• برشهای کدو باید سریع سرخ شوند. ( برشهای نازکتر زمان کمتر و برشهای کلفتتر زمان بیشتری را برای سرخ شدن میگیرند).
• برای تهیه چیپس کدو باید روغن درون تابه کاملا داغ شود.
• برش های کدو را تا حدی درون تابه بریزید که فضای کافی برای شناور شدن داشته و روی هم قرار نگیرند.
• پس از این که کدوها درون روغن طلایی رنگ شدند آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال خشک کن قرار دهید تا روغنهای اضافی آنها جذب دستمال شوند در غیر اینصورت وقتی روغنهای اضافی روی چیپس سرد شوند باعث میشود چیپس، تردی خود را از دست بدهد.
• اگر قصد دارید به چیپس نمک اضافه کنید تا زمانی که چیپس داغ است اینکار را انجام دهید.
نکته:
• از همین روش برای تهیه چیپس هویج و چغندر نیز میتوانید استفاده کنید.
• برای تهیه چیپس از سبزیجاتی استفاده کنید که آب کمتری در خود دارند به عنوان مثال از گوجه فرنگی نمیتوان چیپس تهیه کرد.
www.ehow.com