تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱

برای بهتر شدن طعم سوپ،‌ قبل از اضافه کردن قارچ‌ها به آن، می‌توانید آن‌ها را درون کمی روغن زیتون تفت دهید.

مواد لازم:

جو: یک پیمانه

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: یک عدد، خرد شود.

سیر: دو حبه، ریز شود.

هویج: پوست کنده و خرد شود.

کرفس: 2 ساقه، خرد شود.

قارچ: به مقدار دلخواه، خرد شود.

آب سبزی‌جات یا مرغ: به مقدار دلخواه

آب: یک پیمانه

برگ بو: 2 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• در یک قابلمه متوسط، یک پیمانه جو را درون 4 پیمانه آب، جوش آورده، سپس درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط رو به کم، آن را به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی که جو نرم شود حرارت دهید. می‌توانید این مرحله را شب قبل انجام دهید.

• روغن زیتون را درون تابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کرده و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

• هویج و کرفس را به تابه اضافه کرده و پنج دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• قارچ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.

• آب سبزی‌جات یا مرغ، برگ بو، آب و آویشن را به مخلوط اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم به مدت 10 دقیقه بجوشند.

• مواد درون تابه را به ظرف محتوی جوی پخته شده اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه یا بیشتر آن‌ها را حرارت دهید.

• قبل از سرو، برگ بوها را بیرون آورید. نمک و فلفل به مقدار لازم به سوپ اضافه کنید.

• سوپ را تا سرد نشده میل کنید.

شاید خیلی از دوستان هنگام پخت سوپ جو با این مشکل روبرو شوند که سوپ شان آبکی شود و لعاب کافی را نداشته باشد. برای رفع این مشکل در زمان اضافه کردن جو پوست کنده به قابلمه سوپ مقدار کمی رشته سوپ خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.

این فوت کوزه گری باعث می شود سوپ شما لعاب خیلی خوبی بگیرد. البته به این نکته توجه داشته باشید که مقدار خیلی کمی رشته اضافه کنید ، چون اضافه کردن رشته زیاد باعث می شود سوپ شما خیلی سفت و غلیظ شود.

www.twopeasandtheirpod.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها