همشهری آنلاین – شهره فرجی: کدو پنیر لقمه‌ای غذایی فانتزی است که آن را به عنوان پیش غذا به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم:

کدو سبز متوسط: 2 عدد

پنیر فتا: 50 گرم؛ خرد شود.

پنیر رنده شده پارمسان: 3 قاشق غذاخوری

پودر ریحان: یک قاشق چای‌خوری

پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای‌خوری

گوجه‌فرنگی گیلاسی یا سایز کوچک: تعدادی؛‌به صورت حلقه‌ای بریده شود.

طرز تهیه:

• کدوها را به اندازه 2 سانتی‌متر از طول برش دهید. با استفاده از یک قاشق کوچک گوشت درون کدو را تا کمی مانده به انتها بیرون آورید.

• کدوها را روی سینی پخت قرار داده و درون هر کدام از آن‌ها را به اندازه نصف قاشق چای‌خوری با پنیر فتا پر کنید.

• فلفل قرمز،‌ پنیر پارمسان و پودر ریحان را با هم مخلوط کرده و نیمی از آن را روی پنیر فتا بریزید.

• روی هر کدام از کدوها، یک برش گوجه‌فرنگی قرار داده و نیمی دیگر از مخلوط پنیر پارمسان را روی آن‌ها بریزید.

• سینی را درون فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار داده و تا زمانی که پنیرها ذوب شوند (حدود 7- 5 دقیقه) آن‌ها را حرارت دهید.

• کدوهای لقمه‌ای را، گرم میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها