به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آرگا، سوپ گل کلم از انواع سوپهای لذیذ است و برای طرز تهیه سوپ گل کلم میتوانید از دستورات پخت مختلفی استفاده کنید. برای پخت سوپ میتوانید از انواع روشهای مختلف نظیر سوپ گل کلم و سوپ سبزیجات و سوپ گوجه فرنگی و سوپ نودل و… استفاده کنید. همچنین اگر شما به خوردن سوپ تمایل زیادی دارید بهتر است دستور پخت چند نوع سوپ را یاد بگیرید تا بتوانید در پخت سوپ تنوع ایجاد کنید.
در این مطلب طرز تهیه سوپ گل کلم غذای خوشمزه و سالم را مشاهده خواهید کرد که امیدواریم با توجه به دستورات و نکات ذکر شده بتوانید سوپی خوش طعم را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن لذت کافی را ببرید.
روش اول
مواد لازم
نصف گل کلم متوسط
هویج متوسط: یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
پیاز: یک عدد
کره یا روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یا آب مرغ: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
شیر: ۱/۴ پیمانه
آرد در صورت تمایل: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ گل کلم خوشمزه
ابتدا درون قابلمهای مناسب روغن زیتون یا کره را بریزید. سپس پیاز را به قابلمه اضافه کنید و آن را تفت دهید. سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و آنها را نیز مقداری تفت دهید.
گل کلم رنده شده را به همراه ادویهها و آرد به مخلوط سیب زمینی بیفزایید و مواد را کمی تفت دهید. سپس مقداری آب گرم را به همراه عصاره مرغ یا آب مرغ به مواد سوپ بیفزایید.
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه شیر را به سوپ اضافه کنید و بعد از اینکه سوپ جا افتاد آن را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و به کمک روشهای تزیین سوپ این سوپ خوش طعم را تزیین کنید.
روش دوم
مواد لازم
گل کلم: یک عدد
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
تره فرنگی: یک پیمانه
سیر خرد شده: دو حبه
آب مرغ یا آب سبزیجات: دو پیمانه
لوبیای سفید: یک پیمانه
آب: یک پیمانه
آبلیموی ترش و تازه: دو قاشق غذاخوری
بادام هندی: ۶ عدد
جوز هندی: یک قاشق غذاخوری
فلفل: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روش پخت سوپ گل کلم
برای پخت این سوپ ابتدا گل کلمها را خرد کنید. سپس مقداری روغن زیتون درون قابلمه بریزید و تره فرنگی خرد شده و سیر خرد شده و گل کلمها را درون قابلمه بریزید و آنها را تفت دهید. لوبیا خیس خورده را به مخلوط مواد بیفزایید سپس آب گرم و آب مرغ را به محتویات قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ پخته شود.
آبلیموی ترش و بادام هندی خام و پودر جوز هندی را به مواد سوپ اضافه کنید و بعد از اینکه سوپ به خوبی پخته شد آن را درون مخلوط کن بریزید و همه مواد را به خوبی میکس کنید. سوپ میکس شده را دوباره درون ظرفی مناسب ریخته و مقداری نمک و فلفل و جوز هندی به آن اضافه کنید.
نکات طلایی پخت سوپ گل کلم
۱- اگر تمایل دارید سوپ خوشمزهتر شود میتوانید از کره برای تفت دادن مواد استفاده کنید.
۲- به جای رنده کردن گل کلمها میتوانید آن را خرد کنید.
۳- اگر از عصاره مرغ برای پخت سوپ استفاده میکنید باید عصاره مرغ را درون آب گرم حل کنید سپس آن را به سوپ بیفزایید.