مواد لازم برای 8- 6 نفر:
سینه یا ران مرغ: یک کیلوگرم
قارچ: یک کیلوگرم
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.
آرد: یک قاشق غذاخوری
آب لیمو: نصف پیمانه
زعفران: یک قاشق چایخوری
روغن نباتی، 2 قاشق غذاخوری
کره: 2- 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- پیازها را درون روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
2- مرغها را به پیازها، اضافه کنید و روی حرارت متوسط آنها را سرخ کنید.
3- در یک قابلمه دیگر، قارچها را همراه با کره، سرخ کنید تا کاملا آب آنها خارج شود.
4- به قارچها مقداری آرد، اضافه کرده، هم زنید.
5- مخلوط قارچها را به مخلوط مرغها و پیازها اضافه کنید و ظرف را روی حرارت کم قرار داده، بگذارید به مدت 20 دقیقه، آرام بجوشند.
6- آب لیمو و زعفران را به خورش اضافه کرده، 5 دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.