مواد لازم:
قارچ تازه: نیم کیلو
پیاز بزرگ: 4 عدد
خامه ترش: یک پیمانه
کره
آرد
نمک و فلفل
طرز تهیه:
• در یک قابلمه بزرگ، قارچها را درون کره تفت دهید.
• قارچها را آنقدر تفت دهید تا آب حاصل از آنها، کاملا خارج شود.
(در این مرحله میتوانید آب حاصله را برای تهیه سوپ در یخچال نگهداری کنید)َ
• پیازها را در مقدار کمی روغن سرخ کرده تا قهوهای رنگ شوند.
• در یک تابه نچسب، مقداری کره ذوب کنید، سپس برای غلیظ شدن آن، مقداری آرد به آن اضافه کرده و مرتب آنها را هم بزنید.
• خامه ترش را به مخلوط فوق اضافه کرده و تا حد گرم شدن آن را حرارت دهید.
• در صورت نیاز به غلظت بیشتر، به مخلوط آرد اضافه کنید.
• تمام مواد فوق را کاملا با هم ترکیب کرده و به آنها نمک و فلفل اضافه کنید.
• خورش آماده شده را میتوانید بر روی پوره سیبزمینی یا برنج ریخته و میل کنید.