دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: این پودینگ با با طعم ترش و مطبوعش می تواند دسر خوبی برای شامتان باشد

برای 6 نفر

زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم:

55 گرم کره
115 گرم شکر وانیلی یا ساده
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو
2 عدد تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده
55 گرم آرد
285 میلی گرم شیر

طرز تهیه:

1- فر را روی درجه 200 سانتی گراد از پیش گرم کنید.

2- در یک دستگاه همزن، کره، شکر و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.

3- زرده تخم مرغ و آرد را به مخلوط اضافه کرده، هم زنید، سپس شیر و سه قاشق چایخوری آب لیمو به آن اضافه کنید و خوب هم زنید.

4- سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر هم زنید تا سفت شود سپس آن را در مخلوط لیمو ریخته و مخلوط را در ظرف نسوزی که از قبل چرب شده بریزید.

5- ظرف را درون تابه ای قرار دهید و تابه را تا نیمه آب جوش بریزید و در فر تا 40 دقیقه حرارت دهید تا سفت و طلایی شود.

اکنون می توانید پودینگ آماده شده را گرم میل کنید.

کد خبر 89791

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز