خبرگزاری اتریش از نیویورک گزارش داد، محققان تغذیه علت این اثر را وجود مقادیر زیاد آنتی اکسیدانها در پسته میدانند. از آن جمله میتوان به وجود ویتامین "آ" و "ای" و همچنین ماده لوتئین در پسته اشاره کرد که برای چشم و پوست مفید است.
محققان گمان میکنند که آنتی اکسیدان ها از التهاب خونی و عروقی و تصلب شرایین جلوگیری می کنند.
محققان دانشگاه ایالتی پن (Penn) اثر پسته را بر روی افرادی آزمایش کرده اند که هفته های متوالی رژیم غذایی مناسب بهداشت قلب را دنبال کردند.
به گفته محققان آنگونه که در "مجله تغذیه" گزارش دادند، شرکت کنندگان در این پژوهش روزانه 40 تا 80 گرم پسته هم مصرف کردند که این امر سطح کلسترول خون آنها را بهبود بخشید.