مواد لازم:
چاقوی تیز
هندوانه: 8 پیمانه، هستههای آن جدا شود.
موز: 3 عدد
یک عدد همزن
پارچ بزرگ: یک عدد
آب آناناس بدون شیرینی: یک پیمانه
آب پرتقال بدون شیرینی: یک پیمانه
توت فرنگی بزرگ: 6 عدد
قطعات کنسرو شده آناناس: یک عدد، متوسط
قاشق دسته بلند
طرز تهیه:
• ابتدا هندوانه را به دو نیم تقسیم کرده سپس آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
• 2 تا از موزها را پوست کنده و به قطعات ریز تقسیم کنید.
• قطعات موز و هندوانه را درون دستگاه همزن ریخته و آنها را به صورت پوره درآورید و درون یک پارچ بزرگ بریزید.
• آب آناناس و آب پرتقال را به درون پارچ اضافه کنید و هم بزنید.
• توت فرنگیها را با آب سرد شسته و سر آنها را جدا کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
• آخرین موز را نیز پوست کنده و به تکههای کوچک تقسیم کنید.
• درب قوطی کنسرو آناناس را باز کرده و تکههای آناناس را از آب بیرون آورید. در این قسمت از کار میتوانید از آناناس تازه نیز استفاده کنید.
• تکههای توت فرنگی و آناناس و موز را به مخلوط درون پارچ اضافه کنید و درب پارچ را بگذارید و حدود 2 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید با اینکار آبمیوه خنک شده و تکههای میوه درون آن نرم میشوند.
• آبمیوه را درون لیوانهای بلند بریزید و با نی آنها را بنوشید. فراموش نکنید برای خوردن تکههای میوه درون آبمیوه، درون هر لیوان یک قاشق شربتخوری قرار دهید.
ehow