مواد لازم:
شکر: یک پیمانه
پودر فلفل قرمز: 4 قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
زنجبیل: 2 تکه هفت سانتیمتری؛ پوست کنده و به قطعات کوچک تقسیم شود.
برش حلقهای لیمو: 12 عدد
آب گازدار: 6 پیمانه
طرز تهیه:
• شکر، پودر فلفل قرمز، نمک، زنجبیل و دو پیمانه آب را درون قابلمهای با هم مخلوط کرده و آنها را جوش آورید.
• پس از این که جوش آمد حرارت را کم کرده و بگذارید 15 دقیقه دیگر نیز بجوشد.
• قابلمه را از روی حرارت برداشته و درب آن بگذارید و بیست دقیقه صبر کنید.
• شربت را درون یک پارچ، صاف کرده و بگذارید خنک شود.
• درون لیوانهای مورد نظر را به اندازه یک و یک چهارم پیمانه، یخ بریزید.
• دو قاشق غذاخوری شربت زنجبیل درون هر کدام از لیوانها بریزید و یک برش لیمو درون آنها فشار دهید.
• روی سر هر کدام از لیوانها آب گازدار بریزید و هم بزنید.
• در صورت تمایل، لبه لیوانها را با قطعات میوه تزیین کنید.
• دستور تهیه این نوشیدنی برای 12 نفر است.
www.epicurious.com