مواد مورد نیاز:
پارچ شیشهای استریلیزه درب دار: یک عدد
آب سرد: 4 پیمانه
چای کیسهای: 5 عدد
یا چای خشک معمولی: 5 قاشق چایخوری
لیمو: یک عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• آب را درون پارچ شیشهای بریزید و به آن چای معمولی یا چای کیسهای اضافه کنید.
• پارچ محتوی چای را حداقل به مدت سه ساعت در قسمت افقی لبه پنجره زیر اشعه مستقیم خورشید قرار دهید.
• در این مدت مرتب آن را چک کنید تا رنگ قهوهای مورد نظر شما حاصل شود.
• پارچ را مدتی درون یخچال قرار داده تا خنک شود.
• وقتی کاملا خنک شد، چایهای کیسهای را از درون آن بیرون آورید و یا اگر از برگهای خشک چای استفاده کردهاید آن را از صافی رد کنید.
• لیمو را به دو قسمت تقسیم کرده و آب یک نیمه را درون چای بریزید.
• شکر را به پارچ اضافه کنید.
• نیمه دیگر لیمو را به صورت حلقههای نازک برش داده و برای تزیین چای از آنها استفاده کنید.