پریناز ششگلانی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در گفت و گو با ایسنا گفت: به دلیل واکنش و ترکیب احتمالی نیتریت موجود در سوسیس و کالباس با آمینها، موادی تحت عنوان نیتروزامینها پدید میآیند که سرطانزا شناخته شدهاند که این واکنش تحت تاثیر میکروبهای روده و در شرایط اسیدی و حرارت بالا تسهیل میشود.
وی گفت: تنها آنتیاکسیدانها میتوانند عوارض احتمالی نیتریت را کاهش دهند، بنابرین خوردن میوه و سبزیجات تازه که سرشار از آنتیاکسیدانها هستند، همراه با فراوردههای سوسیس و کالباس برای پیشگیری از سرطان ضروری است.