به گزارش ایسنا، پروفسور ساندرا هاسلام، استاد فیزیولوژی و رییس مرکز سرطان سینه و محیط زیست دانشگاه میشیگان به همراه دکتر ریچارد شوارتز استاد میکروبیولوژی و معاون کالج علوم طبیعی در این دانشگاه در بررسیهای خود به این نتایج دست یافتهاند.
هاسلام در این باره تصریح کرد: دوره بلوغ زمانی بسیار حساس و مهم است چون چارچوب اصلی برای رشد غدد سینه ایجاد میشود. آزمایشات ما روی حیوانات آزمایشگاهی نشان میدهد، مصرف زیاد غذای پرچرب در این دوران سبب بروز التهاب در غدد سینه میشود که حاصل آن افزایش خطر سرطان سینه است.
به گزارش پایگاه اینترنتی اچ سی پی لایو، از آنجا که این تغییرات التهابی در ابتدا هنگام دوره حیاتی بلوغ ایجاد میشوند که زمان شدت رشد و تقسیم سلولی است، لذا میتواند تاثیر بلندمدت در سالهای آتی زندگی داشته باشد.